geband???????????

geband???????????

Ik snap r geen snars van. Wat een erg leuke site leek, en waar ik ook hele leuke contacten heb opgedaan, geeft mij opeens een ban? Geen waarschuwing, niet eens een mail dat ik een ban heb< maar ik kom echt niet meer op de site. Iemand enig idee hoe dat kan??

Greetz Sonja

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

2 reacties

jij ook al,Sonja?
Dan kan ik je hierin een hand geven..Was ook pas sinds enkele weken lid van deze ( naar nu blijkt, baggersite).Was gisteren nog leuk op de chat van dating2000, en ineens zag ik dat de chat niet meer reageerde.Probeerde het s avonds nog eens, en ik kreeg de melding "Forbidden" , je hebt geen toegang tot deze server, of zoiets.Vanmiddag maakte ik een nieuw profiel aan, lukte me om in te loggen op de chat, en ik vroeg in het algemeen waarom mijn profiel verwijderd werd...en ja, kreeg meteen een ban.
Laten we nu eerlijk zijn, aan zo'n site wil je toch geen energie meer insteken? latenm ze daar maar gauw de pe&^%^%$%$ krijgen.

idd wat een kutsite zonde van de energie ben dr al zo vaak afgegooid .....daar moet wel iemand met een foeilelijke kop achter de knoppen zitten die zo fucking gefrustreerd is en iedereen banned die dr leuk uitziet ....sneu geval!!!!!!!!!!!!!!

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating 2000
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden