triest

hoor ik van me vienden op dating 2000 waar ik dus niet meer op kan om dat ik geband ben. dat ze op de shout box geen gezelli meer kunnen type het woord is dan niet meer zichtbaar is dat niet te triest voor woorden. dan laat je je als moderator / admin/ bedenker van de site (rob/jack) dus echt enorm kennen hoor.
mijn nickname wordt vaak gebruikt als woord en dat kan niet meer. NOU.ROB IK DAAG JE UIT WAAROM MAG JE EEN NORMAAL EN NET WOORD NIET MEER TYPE OP JE SITE? GEZELLI OP DE VERBODEN SITE! ik vond het erg dat ik niet meer kon chatten met sommige mensen die ik dan niet op fb of msn of whats app heb. maar nu ben ik blij dat ik me niet kan ergeren tijdens het chatten aan de admins die gelijk kicken als je iemand noemt die geband is of aan een te triest voor woorden zijnde beheerder van de site. ik kan er nu alleen maar om lachen en hoop dat ze er gelukkig mee zijn.

Sterke punten
geen idee meer.

Zwakke punten
de beheerder en z'n team wat een zooitje is het nu!

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

5 reacties

id heb ook nog niets gehoord waarom ik een ban heb
wat een zielig zooitje zo niet verwacht van de mensen achter deze site

jullie zijn niet de enige.

angelmeganryan is ook geband. ik zag het gebeuren. admins dachten dat ze een man was. ik had net met haar gechat.

ik gaf komentaar en hopa ban... paar dagen later ben ik verwijderd.

nu dat ik jullie ook geband zie :
DIEP EN DAN OOK DIEP TRIEST INDERDAAD !!!!

groetjes
stuff

blijft me nog steeds verbazen dat ze een vaste en respectvolle chatter zoals Gezelli hebben kunnen verwijderen. gewoon niet te begrijpen.

Echt geeft aan dat de admins en beheerders daar idioot stom zijn en geen respect meer hebben voor gebruikers en het online contacten leggen van die gebruikers.

Wat een triest zooitje zeg bij dating2000.Die admini met de naam Searching is een gleuperd van het eerste soort en als je haar niet aan staat gaat ze steeds op je profiel kijken om te zien of je ergens op kan pakken,Ze roddelt over mensen die ze niet kent scheld ze uit en kijkt steeds op profielen bij mensen die ze vor haar gevoel niet moet om ook maar iest te vinden waar door mensen er afgekikt kunnen worden.Ze maakt ook onderscheid voorbeeld je mag niet aan mensen een beetje hulp vragen om iemand te verrassen dat wordt niet geaccepteerd maar als je een vriendje van madam bent mag je wel zakelijke besprekeingen doen in de chat waar het om geld gaat.Vervolgens dien je bij Rob de beheerder een klacht over madam in stuurt ook nog een pb naar haar dat je niet gedient bent van haar handelen .Ze komt op de chat eist van je dat je naar het treftpunt komt scheldt je vervolgens uit bij weigering voor onvolwassen bitch en daar na gaat ze weer zielig lopen doen bij beheerder Rob en komt de ban.Maar madam searching zit nog steeds als admin daar op haar stoeltje waar als je madam niet bevalt weg geschop kan worden en die kans is heel groot je hoeft maar iets te zeggen wat madam niet bevalt en je heb onwetend de ban te pakken.Ik hoop searching dat je ooit nog eens de verkeerde tegen komt op de chat en dat rob denkt shit er komen zoveel klachten over je binnen vaarwel searching,
Nee het was gezellig even op dating2000 tot dat madam searching het op haar heupen kreeg en haar zielige verhaal doet over haar verbrijzelde been en boos is op een verpleegster in het ziekenhuis omdat madam geen rode wijn krijgt dit maar even als detail hoe madam denkt!!

jammer dat een hoop van de vaste chatters om dezelfde rede weg zijn. Het is er helemaal niet leuk en gezellig meer. Je hoeft maar iets te zeggen en hoppa, weg profiel. Alle "oude" chatters zijn weg. Het zijn nu veelal jonge broekies die alleen maar irriteren met geluiden. Er komt geen zinnig woord uit.

Bezoek Dating 2000 Reviews over Dating 2000

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating 2000
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden