fakeprofielen

Wat ik zo jammer vind is dat vanaf het moment van inschrijven en het moment van geld overgemaakt te hebben, de chatverzoeken en interesseaanvragen je om de oren vliegen, je kunt er niet op reageren dus betaal je. Vanaf dat moment wordt Date Some 1 impotent want alle inkomende mails stoppen abrupt . Daarna hoor je echt van NIEMAND meer. En blijken alle instromende mails FAKE geweest te zijn. Allemaal?, ja allemaal! Of is het gewoon toeval dat iedere vrouw je alleen steeds 's nachts om 06.32 mailed?
Het is schandalig dat een groot deel van de profielen met foto niet bestaan en bekend zijn van Match Dating Nederland en Temptation met dat verschil dat de foto's identiek zijn, maar de woonplaats niet overeenkomt. Mijn succesvolle contacten op Date Some 1 zijn alleen de profielen die er ZONDER FOTO op staan. Feit blijft dat 80 % mannen zijn en 20% vrouwen. Om het gebrek te compenseren zijn er dus fakevrouwen opgezet door onze chinese webmasters. Jammer dat Li Wang To Fu niet weet dat Transvaal, Spierdijk en Landsmeer geen steden zijn met 100.000 inwoners. Ik blijf die 198 euro bijna weggegooid geld vinden ware het niet dat ik er drie heerlijke vrouwen op heb gevonden die ik nu (onwetend van elkaar) lekker verwen. Maar om dit te bereiken heb ik zeker 3 tot 4 uur per dag gemiddeld 20 mails uitgestuurd om die paar vrouwen te bereiken. Ik weet inmiddels wie de FAKEPROFIELEN zijn, ze staan ook nog per pagina bij elkaar, en het zijn wat pagina's.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
te veel om op te noemen

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

3 reacties

Hallo Benny, hoe ben je aan de echte identitijd van de fake profielen gekomen?
Ik zou wel eens willen weten wie Vally in het echt is.

Fakeprofielen vallen op doordat ze vooral 's nachts op het zelfde tijdstip (bij mij altijd 06.32) arriveren met hun uitnodiging. Verder is hun woonplaats steeds anders (vergelijk ze op verswchillende sites) en altijd hebben ze een spannende foto.
Ze zijn ingehuurd om (nog niet betalende) leden te animeren. Ik heb na 6 maanden ervaring ermee. Jouw Vally is mijn Trista, nooit meer een reactie gehad nadat ik betaald had en vanaf dat ik een testinschrijving bij Date Some 1 deed nam ze contact met mij op, dus stuurde ik haar een bericht terug via Match Dating, nooit een reactie terug gehad, terwijl het dezelfde persoon is. Vally is ook een lokeend.

Hallo Benny,
Ik dacht dat het 100% Fake was, kan er dan toch contact gemaakt worden met echte vrouwen? Waar staan de Fake profielen bij elkaar?

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateSome1.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden