Besodemieterd

Ook ik ben het slachtoffer van deze site geworden. Ik dacht dus ook dat dit een normale betrouwbare dating site was. Ik heb dus wel voor een half jaar betaald. Ik had me dus net op deze site ingeschreven of ik werd al door een hele mooie vrouw benaderd. Om haar email te kunnen beantwoorden moest je dus Premium lid worden. Ik dacht, waarom niet? Talloze e-mails verstuurd, maar geen bericht terug! Toen ben ik gaan nadenken. Een fake om je over te halen te betalen? Alle mails worden blijkbaar automatisch gegenereerd uit het fake bestand. Ik denk dat eigen mails niet verder komen dan je eigen Outbox. Ook mails naar support worden gedumpt. Mocht er iemand wel antwoord op zijn mail hebben gehad, is deze waarschijnlijk beantwoord door een medewerker van Datesome1. Je recensies blijven enkel zichtbaar in je eigen profiel. Geen contact met chatten mogelijk.Toen ik betaald had kreeg ik enkel matches die niet klopten met mijn voorkeur. Je krijgt gewoon at random wat uit de data base. Geen persoonlijke berichten of chat verzoeken meer. Ik zou wel eens willen weten wat er was gebeurd als ik de chat verzoeken had geaccepteerd toen ik nog niet had betaald. Het is ronduit schandalig om iemand hoop te geven op een niet bestaande nieuwe vriendin! Al is het maar enkel vriendschap. De financiële schade valt in het niet met de emotionele. Later heb ik ontdekt dat de meeste wel betrouwbare dating sites nog goedkoper zijn ook! Indien Datesome1 noch enigszins de schijn van een echte dating site op wil houden moeten ze nu eens echt gaan koppelen tussen hun leden. Maar ja, als hun ledenbestand nu eens uit (bijna) allemaal mannen bestaat valt er weinig te koppelen.
Het lijkt er inderdaad op dat ergens onbewaakt een server staat te draaien die enkel een programma staat af te werken en thats it!

Door deze email ben ik gaan betalen:

Afzender: Vally [ bekijk profiel ]
Onderwerp: Nieuw persoonlijk bericht van Vally
Tijdstip 2 mei 2011 09:18:34 CEST


Hoi alles goed met je? Deze morgen werd ik wakker en zag dat het slecht weer was (daar word ik altijd een beetje somber van), dus ik dacht waarom mijn kans hier niet wagen. Misschien kan jij mij terug een beetje opmonteren. Heb een slechte periode achter de rug (pijnlijke scheiding), dus heb iemand nodig die me de fun van het leven terug kan laten inzien. Laat me snel iets weten xx

Gegevens website:

Address lookup
canonical name datesome1.com.
aliases
addresses 109.108.135.138


Domain Whois record
Queried whois.internic.net with "dom datesome1.com"...

Domain Name: DATESOME1.COM
Registrar: EURODNS S.A
Whois Server: whois.eurodns.com
Referral URL: http://www.eurodns.com
Name Server: NS1.EURODNS.COM
Name Server: NS2.EURODNS.COM
Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 15-dec-2010
Creation Date: 15-dec-2010
Expiration Date: 15-dec-2011

>>> Last update of whois database: Tue, 10 May 2011 12:01:23 UTC

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

3 reacties

Beste besodemieterd, Ik heb hetzelfde aan de hand gehad als jou. Ik heb ook voor een half jaar betaald. Maar ik meen mij iets te herinneren van een automatische verlenging en incasso. Uitreaard kun je daar nergens iets over terug vinden! Ben jij inmiddels al langer lid dan een half jaar? Zoja hoe verloopt het als het half jaar is verstreken, incasseren ze dan alsnog. De emailtjes ontvangen is het minste probleem, maar de auto incasso is wel een probleem. Alvast bedankt voor je reactie. Vr. gr. overdezeik

Gelukkig heb ik betaald met Ideal en niet met een creditkaart of automatische incasso. Zo ben ik het geld maar een keer kwijt. Als ze het lef hebben net te doen of ze een machtiging hebben, kan ik dit wel via de bank terugdraaien.

Besodemieterd, de gegevens die je hebt geplaatst heb ik doorgezonden naar mensen die er verstand van moeten hebben. Ben benieuwd wat het oplevert. In ieder geval bedankt dat je het hebt geplaatst.

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateSome1.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden