Oplichting ?

Meerdere mensen die het gevoel hebben dat dit oplichterij is ? Geld terug mogelijk ?

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

79 reacties


Als ik op de site kijk, zie ik nergens hoeveel een lidmaatschap kost.
Onder Algemene Voorwaarden is er niets te lezen over de kosten van een lidmaatschap.

Ik heb me gratis in laten schrijven op een test account. Die verwijder ik weer.
Hier zijn de bedragen die inderdaad alleen te lezen zijn als je als gratis lid laat inschrijven. Eerder krijg je het niet te zien.

Premium lidmaatschap

2 Maanden = 39,00 Euro / Maand = Totaal 78,00 Euro
6 Maanden = 22,83 Euro/ Maand = Totaal 137,00 Euro
12 Maanden = 16,50 Euro/Maand = Totaal 198,00 Euro

Er is geen mogelijkheid om mijn inschrijving te verwijderen.
Dus een berichtje gestuurd via Contact.

Beste naïve mannen die wel voor Datesome1 betaald hebben: waarom laat je je ook leiden door het gevalletje wat je in je broek hebt zitten? Ik heb me ook ingeschreven (gratis wel te verstaan!), en een weekje de kat uit de boom gekeken. Toen ik na 1 dag al 10 chatverzoeken 10 meldingen van "u bent door die en die als favoriet aangemerkt!", toen had ik al het idee dat het niet helemaal snor zat. Toen ik een mailtje kreeg van een vrouw die mij wel leuk vond, zag ik in dr profiel dat blanke mannen geen enkele kans bij dr maakten, waarom krijg ik dan een mail??, terwijl aan mijn foto duidelijk te zien is, dat ik hartstikkene blank ben!!!! Toen wist ik het zeker: DATESOME1 IS GEWOON EEN ORDINAIRE OPLICHTINGSSITE, WAARVAN DE MAKERS EN BEHEERDERS OVER GEEN GRAMMETJE GEWETEN BESCHIKKEN! Over het geld terug: als je met credit-card betaald mocht hebben, bel dan als de sodemieterij de maatschappij op en vraag om een terugboeking en omkleed jouw klacht met de nodige argmentatie. De tegenpartij (in dit geval datesome1) moet dan wel met een goed verhaal komen, waarom volgens hun het geld rechtvaardig is met het product wat ze leveren, (grote kans dat zij in he tongelijk gesteld worden!). Voortaan niet meer zo naïef en wanhopig zijn. Genoeg andere datingsites die wel bonafide zijn en waar je voor veel minder geld, (of zelfs helemaal gratis) terecht kunt.

Ik heb inderdaad net als deze bovenstaande reacties het zelfde gekregen
je wordt lekker gemaakt dat er belangstelling voor je is.
Mogelijkheden om profiel aan te passen niets werkt
Als je zoekt op leeftijd je krijgt altijd de zelfde profielen te zien leeftijd klopt niet een s met het zoekprofiel

Deze site is absoluut niet echt

Inderdaad, jongens, meisjes, deze site is een pure oplichterij. Zoals iedereen kan ik zoveel negatieve dingen of zaken vertellen over deze zoveelste site, maar is er iemand die mij weet te vertellen waar ik uiteindelijk wél terecht kan voor een goede date of kennismaking?

Uw reacties zijn altijd welkom op [email protected]

Alvast bedankt.

Frank Leyendeckers.

jaja heren,ben er ook ingestonken,ga dit er niet bij laten,heb een krant gecontacteerd,hopelijk willen ze dit artikel plaatsen,,dit is pure oplichterij

hallo heren ,pat hier nog eens,wie wil er allemaal mee getuigen,anoniem natuurlijk,ga proberen dit in de krant te zetten,dit kan niet zomaar zonder gevolgen,kan mij cotacteren [email protected]

Ook ik voel mij opgelicht. Heb 78 euro betaald en kan zelfs niet op de site. Voor de mensen die dit lezen, schrijf je zeker niet in. Heb zelfs navraag gedaan naar bepaalde persoon en die blijkt helemaal niet te bestaan.

ook ik genaait ga hier morgen aangifte van doen in de hoop met een aangifte via mijn bank geld terug te krijgen, ik adviseer dan ook iedereen aanfifte doen aangifte doen

ik heb na wat speurwerk een adres gevonden 1001 EB nummer 10096 + het telefoonnummer van hun provider 0035220202020 of 003522637251 raad iedereen aan aangifte te doen of lekker stalken..succes

Inderdaad beste mensen, dit is pure oplichterij. DateSome1 is gewoon een afdruk van Temptation Dating, maar met een andere lay-out. De gebruikte trucjes zijn dezelfde ge-
bleven, dus blijf daar weg !

Waar kan ik volgens jullie wel naar toe? zonder dat dat een vermoge kost, maar wel met reseltaat!

hoi nelly heb jij inmiddels al aangifte gedaan en zo ja krijg je dan je geld terug
alvast bedankt mvg ron

Beste mensen, ik heb ook overwogen om premiumlid te worden maar een paar dingen vond ik erg vreemd. Ten eerste kun je alleen een contract afsluiten voor tenminste 2 maanden. In de voorwaarden staat niets geschreven over hoe je contract of account te beëindigen. Je kunt dat volgens mij ook alleen maar doen via de mail. Raar. Ten tweede heb ik als gehuwde man eerder bij 2 andere sites gestaan. Op de ene site kreeg ik geen enkele reactie op de berichtjes die ik stuurde en op de andere was het ok zeer moeizaam. Bij DateSome1 wilde iedereen met me chatten en kreeg ik veel reacties. En dat zonder geplaatste foto! Let altijd op of de mail die je ontvangt aan jou persoonlijk gericht is. Vaak staat je naam er niet bij wat meestal inhoudt dat dat algemene mailtjes zijn die naar veel mensen gestuurd worden. Dat maakt het voor mij al verdacht. Ten derde vond ik het heel vreemd dat je niet via Ideal kon betalen als je een contract voor 2 maanden wilde. Voor 6 maanden kon het wel. Klikte je op 2 maanden dan viel die betaalmogelijkheid weg. Wat daar de reden van is weet ik niet maar wel heel erg vreemd. Nog nooit ergens anders meegemaakt. Gelukkig heb ik daarom geen premiumlidmaatschap genomen maar......waar kun je je account helemaal laten verwijderen???? Dat heb ik namelijk ook nog nergens gezien.

helaas, ben ik wel lid geworden ervan, en heb voor twee maanden betaald. inderdaad pure oplichting, jammer dat ik de weg niet weet, om iedereen voor deze site, te behoeden.

ik heb even de reviews gelezen, en ik sluit mij graag aan bij mensen die hier verder mee willen gaan, zodat er mss iets kan gedaan worden, aan deze oplichters praktijken.

Je kunt je uitschrijven door een mailtje naar de sitebeheer te sturen. Ik heb dat ook gedaan. Daarbij helemaal niks over oplichtingspraktijken verteld etc. Ze haddne ene dag later mijn account helemaal verwijderd. Zorg wel dat je vooraf je foto's verwijdert en je profielteksten, dan kunnen ze daar in elk geval niet mee aan de haal gaan bij andere fake-sites.

Dank je David. Gelukkig had ik geen foto,s geplaatst. Ik zou willen dat ze mijn profieltekst, op andere fake site,s zouden zetten. Ik had nl al na enkele dagen, deze veranderd, en al zo gewijzigd, dat ik verwees na wel eerlijke site. ze hebben mijn profiel inmiddeles verwijderd, ik was eigenlijk nog ( lid) tot einde deze maand.

Bedankt. jean.

ook ik heb helaas na 6weken geen enkele reactie gekregen,gelukkig (maar)voor 2 maand betaald,pure oplichterij!!!!!!iemand suggestie voor goede en eerlijke datingsite want dit was eerste keer voor mij en mssn ook laatste keer en tjah,iedereen word wel es een kloot afgetrokken he!maar heb het gevoel datik ze beide kwijt ben!!!!!!!!!hahahahahahahaha!volgens mij hebben ze daar alle dagen plezier in een groot ballenbad bij datesome!!!!!!!!

Ik ben pas gisteren gedebiteerd. Kan ik de mn geld nog terug bekomen via mn bank of hebben ze geen postadres zodat ik een aangetekende brief kan schrijven binnen de 7 dagen. Potdorie toch heb een heel jaar betaald :-( Alvast bedankt voor alle tips hoor.
Dirk

Dirk, het kan nooit kwaad om je eens wat te gaan verdiepen in bankzaken, dan ben je niet zo afhankelijk van anderen en kun je zelf antwoord op zaken vinden. Als je een machtiging tot overboeking afgegeven hebt, kun je binnen 14 dagen je machtiging intrekken (wat vroeger dus met de rode kaart ging). Het geld wordt dan op je rekening gestort. De tegenpartij moet met bewijzen komen waarom hun site volgens hun wel fair is. Dreigen ze met een advocaat of incasso-bureau prima dan kun je op jouw beurt weer hun aanklagen voor het doen van valse aangiftes of valse dreigementen. Het terugboeken geldt ook voor betalingen met credit-card. De maatschappij (VISA of Mastercard gaat eerst wel een onderzoek uitvoeren, maar komt dan snel tot de ontdekking dat het geen zuivere koffie is). Succes met het terughalen van je geld.

hallo ook ik ben opgelicht en gisteren is mijn geld af geschreven.
hoe kan het dat deze site online mag blijven?
en hoe krijg ik mijn geld trug of kan ik iets te weten komen over de persoon deze site beheerd.

@ Marie-Jeanne, lees maar eens deze topic goed door van voren naar achteren en omgekeerd, dan krijg je vanzelf antwoord op jouw gestelde vraag. Werkt veel beter dat je zelf leest dan dat je lekker makkelijk een ander vraagt. Bovendien beklijft het dan ook veel beter.

Gohh ik betaalde afgelopen vrijdag 12/11/2011 137 euro op hun rekening 001-6186148-49 BNP Fortis Paribas via elektronische overschrijving aan een bank automaat. Gisteren mailde ik al want vond nergens een telefoonnummer hoe het kwam dat ik nog niks had ontvangen en waarom ik nog steeds niet online kon .. er stond nog dat dit binnen de 3 dagen zou in orde zijn na ontvangen van betaling. Nu dacht ik van ik ga eens googlen miss vind ik wel contactgegevens en ik kwam dit hier tegen op jullie forum ... verdorie en het waren nog zulke mooie grieten .. :-((( Kan iemand me helpen ,heeft iemand een adres en telefoon nummer van die klootzakken. Is er ook een forum in Belgié waar ik terecht kan en info vragen .. Groeten Pieter

Gohh ik betaalde afgelopen vrijdag 12/11/2011 137 euro op hun rekening 001-6186148-49 BNP Fortis Paribas via elektronische overschrijving aan een bank automaat. Gisteren mailde ik al want vond nergens een telefoonnummer hoe het kwam dat ik nog niks had ontvangen en waarom ik nog steeds niet online kon .. er stond nog dat dit binnen de 3 dagen zou in orde zijn na ontvangen van betaling. Nu dacht ik van ik ga eens googlen miss vind ik wel contactgegevens en ik kwam dit hier tegen op jullie forum ... verdorie en het waren nog zulke mooie grieten .. :-((( Kan iemand me helpen ,heeft iemand een adres en telefoon nummer van die klootzakken. Is er ook een forum in Belgié waar ik terecht kan en info vragen .. Groeten Pieter

zijn der instanties, waar je dit soort sites kan aanmelden?


Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateSome1.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden