Datesomeone

Ook ik ben gedupeerd, alleen laat ik het er niet bij zitten. Dus tijd voor actie! Als iedereen op dit bericht reageert dan krijg ik daar automatisch melding van. DateSome1 is een oplichters site, en we willen ons geld terug. Als iedereen nu zoveel mogelijk bewijzen verzameld, dan staan we sterker. Dit kan niet langer doorgaan, de verhalen zijn duidelijk, lees alles en iedereen loopt tegen hetzelfde probleem aan. En het geld daar kun je naar fluiten. Of toch niet? Laten we eens proberen de handen ineen te slaan en deze gasten zien te achterhalen. Hoe meer info jullie doorgegeven hoe meer er gezocht kan worden. Maak screenprints

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

4 reacties

Wil ook me geld terug nep site!

Inderdaad, wat Henk daar gezet heeft, is 100% waar, alleen zal ik in iets andere bewoording er inzetten. Ik ben er zelf ook veel euro's armer van geworden.
wat een dating ellende, bovendien misbruiken die verflugene (vervloekte dus) sites ook met foto's die van de beruchte pornosites afkomstig zijn en DIT IS DUS KEIHARD BEWEZEN. ik heb alles doorgesurfd op die datingROTZOOI. Over de overheid zal ik het helemaal niet hebben, want dan kan de aarde maar beter ophouden mee te bestaan, Er word door hun niet ingegrepen. dusde gevolgen zijn.... (aan het einde de verwoesting)

Ik wil ook zeker stappen ondernemen, want ik ben net zo gedupeerd, maar deze (verflugene) sites hebben meestal geen adres en plaatsgegevens, dus dat is meteen een vaststelling van een grove fout van deze sites en betekent dat het ronduit STELEN is. (ps: die criminelen ontgaan hun straf niet hoor) onrecht maakt niet vrij.

net als iedereen hierboven ben ik ook bestolen,waarom kunnen ze die sites niet natrekken en gewoon verwijderen,en nog een ferm boete opleggen.
Hier mag ook alles in Belgie

Bezoek DateSome1.com Reviews over DateSome1.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DateSome1.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden