DateBord - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 4 augustus 2017
DateBord Logo
  1. DateBord informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Profiel verwijderen
  5. Contact gegevens
  6. DateBord Reviews
  7. Schrijf ook een review over DateBord

Niet tevreden over DateBord? Probeer dan eens Lexa.

DateBord informatie

Datebord.nl - Dating Advertentie Prikbord

DateBord Details

Hits: 498

URL: https://www.datebord.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 0

Doelgroep

Op datebord kunnen gebruikers op hun gemak bladeren door datingadvertenties of men kan gericht op zoek naar een date of chat met iemand uit de eigen buurt. Gebruikers kunnen de advertenties doornemen of zelf geheel gratis een advertentie plaatsen. Bij het plaatsen van een advertentie is het uiteraard verstandig om concreet en duidelijk aan te geven waar men naar op zoek is. Dit is belangrijk om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen. Vanwege het groot leden bestand kan men na het plaatsen van een advertentie direct uitkijken naar een reactie van ander gebruikers van deze site. Gebruikers die dus op korte termijn leuke nieuwe contacten willen leren kennen, kunnen zich snel inschrijven op deze datingsite.

Aanmelden

Personen die dus een advertentie willen plaatsen en die snel een date willen scoren kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Bij het registreren moet men onder andere een werkende e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na het registratieproces doorlopen te hebben wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende date.

Profiel verwijderen

Heb je inmiddels een date weten te scoren, ben je in een serieuze relatie of wil je vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer maken van de diensten van de site, dan kan je je profiel snel en eenvoudig verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site, te klikken op ‘mijn profiel’en dan vervolgens op ‘instellingen’. Vervolgens kan men klikken op de tekst ‘wijzigen’ achter lidmaatschap. Vervolgens komt er een nieuwe pagina tevoorschijn waar men het vakje met de tekst ‘ik wil mijn lidmaatschap stoppen en ben op de hoogte dat mijn credits hierbij komen te vervallen’ kan aanvinken. Hierna kan men klikken op ‘verzenden’ waarna het account verwijdert zal worden van de database van de site.

Contact gegevens

Didio Internet BV
Reyer Anslostraat 79
3522DH Utrecht

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers het contactformulier op de contactpagina invullen en versturen naar de helpdesk van deze site. In dit formulier moet men onder andere de naam, het e- mail adres, onderwerp en het bericht verwerken.


Maak nu een gratis account aan op DateBord


Reviews en Ervaringen over DateBord

Er zijn nog geen reviews geschreven over DateBord

Schrijf ook een review over DateBord

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DateBord aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DateBord aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DateBord


Home » Algemene Datingsites » DateBord