Profielafwijzing

:@
Als ik jullie mag adviseren, NIET NAAR CHRISTIAN match. Zij discrimineert Christenen die niet zo zweverig zijn als zij.
Hoewel bij Radar Christian Match best goed uit de bus komt ben ik toch zeer ontevreden over hun.
Ik probeer als voor de 4e keer een account te maken bij hun wat niet lukt.
Ik ben zelf een katholiek met een duidelijke praktische, maar medemenslievende levensbeschouwing. Mijn ex (die is gereformeerd) heeft via deze site een goede katholieke man gevonden. Ik vind dat de site andere Christenen discrimineert en hun levensbeschouwing beledigd. Kennelijk moet het voor hun op een gereformeerde of protestantse manier en worden praktische katholieken niet gewaardeerd. Sorry dat ik niet zo zweverig ben als een orthodox Christen, maar ik heb teveel praktische en realistische dingen meegemaakt in mijn leven om zo zweverig te zijn.
Als reden kreeg ik bij de afwijzingen:

1. Je bent tijdens de afgelopen 6 maanden actief geweest op ChristianMatch, waardoor je geen recht hebt op een nieuw proefabonnement. Log in dat geval in met je oude gebruikersnaam.
2. Je valt buiten de doelgroep zoals bedoeld voor ChristianMatch en zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. In dat geval adviseren we je om je in te schrijven bij een (dating)site waar het christelijke geloof en de christelijke levenswandel geen rol spelen. Gezien de identiteit van ChristianMatch en haar leden verwachten we ook niet dat je je bij ons thuis zou hebben gevoeld.
3. Je hebt in het verleden de algemene voorwaarden van ChristianMatch overtreden, waarop je van de site bent verwijderd door de redactie.

Kennelijk werd ik een eerste keer afgewezen onder reden 2. Kennelijk word je afgewezen als je NIET komt met allerlei bijbelteksten e.d. En daarna niet meer aangenomen door reden 1. Ik kan ernaar gissen, want WAT ik ook vraag ze reageren niet inhoudelijk waarom ik word afgewezen.
Ik vind dit ronduit schandalig van deze site.

Groet,

Hans

Sterke punten
Volgens de gebruikers kennelijk positief beoordeeld.

Zwakke punten
- Discrimineert mensen die niet met bijbelteksten gooien.
- Discrimineert Christenen die NIET zweverig zijn.
- Als je profiel afgekeurd wordt reageren ze niet WAAROM. Geen reactie. Onduidelijkheid en frustratie werkt dit in de hand.
- Je kan niet een zelfgeschreven profieltekst schrijven. Je levensbeschouwing is je profieltekst. Dit zegt volgens mij niets van de persoon zelf !

Bezoek Christian Match Reviews over Christian Match

5 reacties

hoi Hans
Vind heel bijzonder/bizar dat je om deze reden, niet zo zweverig of past niet in de doelgroep wordt afgewezen Wij zijn allemaal mens en iedermens is uniek
accepteer en respecteer je medemens beoordeel en veroordeel niet dat zou het leven een stuk prettiger maken
Maar weet je: is niet de bedoeling dat je via deze weg een partner vind, mag gewoon niet en geloof me als je niet op zoek bent kom je de juiste persoon tegen.
Dag lief medemens
anja

Het klopt dat Christian Match discrimineert want dat is het in feite. Als je niet in hun straatje past mag je dus ophoepelen.. ook al heb je voor 3 maanden betaald. Ze zijn erg antisemitistisch en aangezien ik Noachitisch ben werd ik bij hun telkens aangevallen vanwege mijn pro-Israël standpunten. Ook door dames die eerst leuk mailden en interesse toonden maar plots zich van mij distantiëren omdat ik toevallig op mn profiel had geschreven dat het ''mooiste plekje dat ik bezocht heb'' Israël is.

Christenen hebben altijd hun mond vol van ''heb uw naaste lief'' maar dat geldt kennelijk alleen voor hun eigen kerk en een ieder die daar buiten valt moet gehaat worden.

Beste Schulkes, indien je je toch wilt aanmelden bij CM ondanks dat dat niet gaat vanwege je IP wil ik je een tip geven: Neem een proxy of ga naar een proxy-site zoals ''surfanoniem.nl'', meld je via die proxy aan en je wordt gewoon toegelaten

Hoi Anja,
Het maakt mij allemaal niets meer uit. Ik heb al een super lieve Christelijke vriendin. Het feit dat ik als mede Christen wordt afgewezen, omdat mijn standpunten over het Christendom en medemenselijkheid iets ruimdenkender is dan de standpunten van Christian Match. Dit vind ik bizar inderdaad, dat je andere medeChristenen uitsluit omdat ze niet in jouw straatje passen. Dat is toch ECHT raar.
Jij ook liefs Anja en een goed leven gewenst.
Liefs,
Hans

Hoi theo
Schulkes heeft al een nieuwe vriendin dus heeft het vast niet meer nodig.
en weet je theo je gewoon inschrijven op een andere sit e waar je jje wel
thuis voelt. is misschien niet helemaal jou ding.
onze aar de heeft vreemde kostgangers maa ieder zijn eigen weg
liefs anja

- Discrimineert Christenen die NIET zweverig zijn.
Ook dit punt kan ik beamen. En heel veel onbijbelse reacties. Vooral Evangelischen krijgen een voorkeursbehandeling. De zweverige, Evangelische atmosfeer is niet te hachelen. Echt een hypocriete sfeer hangt daar.

Bezoek Christian Match Reviews over Christian Match

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Christian Match
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden