ChickMatch - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 22 oktober 2019
ChickMatch Logo
 1. ChickMatch informatie
 2. Hoe werkt Chickmatch.nl?
 3. Waarom ga je voor sexcontacten naar Chickmatch?
 4. Geen taboes
 5. Discreet contact leggen
 6. Kosten
 7. Contact
 8. Inloggen Chickmatch
 9. ChickMatch aanbiedingen
 10. ChickMatch Reviews
 11. Schrijf ook een review over ChickMatch

Niet tevreden over ChickMatch? Probeer dan eens AnoniemeSeks.

ChickMatch informatie

Zin in een ondeugend gesprek? Dan ben jij bij Chickmatch aan het juiste adres. Deel je fantasieën met de vele gebruikers op deze spannende website. Chickmatch is een online ontmoetingsplaats voor iedereen die verlangt naar wat meer spanning. Chickmatch richt zich op iedereen die op zoek is naar de perfecte sex match. Door een profiel aan te maken met jouw interesses en voorkeuren, kom je snel in contact met gelijkgestemden. Chickmatch.nl onderscheidt zich van andere datingsites met een zeer divers ledenbestand. Alle leeftijden zijn ruim vertegenwoordigd waardoor de kans op een match bijzonder groot is.

De naam zegt het al. Even klikken en voor je het weet ben je in contact met jouw persoonlijke sex match. De man/vrouw verdeling onder de gebruikers van Chickmatch.nl is vrijwel gelijk. Jong en oud zijn hier op zoek naar spannende contacten. Kortom, Chickmatch is de meest sexy hangout van het Nederlandse internet.

ChickMatch Details

Hits: 141

URL: https://www.chickmatch.nl/

Categorieën: Flirting

Reviews: 0

Hoe werkt Chickmatch.nl?

De eerste stap op weg naar een spannend contact is de registratie. Registreren is gratis en zo gepiept. Daarna kun je meteen je persoonlijke profiel aanmaken en beginnen met het leggen van contacten. Je kunt op allerlei manieren zoeken naar profielen die jou aanspreken en bladeren door de profielen van andere gebruikers. Je krijgt ook meteen 5 gratis credits waardoor je de verschillende contactmogelijkheden vrijblijvend kunt uittesten.

Je kan op diverse manieren contact zoeken met andere leden. Zo kun je een privé berichtje sturen of voorzichtig met iemand flirten door middel van het zenden van een kusje. Deze laatste optie is vergelijkbaar met porren op Facebook, al komen onze kusjes veel beter aan. Je kunt ook kiezen voor een knuffel of een knipoog. Het is aan jou hoe je de boodschap wil overbrengen. Het meeste succes heb je doorgaans met een privé bericht. Lees het profiel van de persoon waar je contact mee wil leggen en haak hier op in met een leuk berichtje. De flirt-opties kussen, knuffelen en knipogen zijn natuurlijk wel supergemakkelijk als je een leuk profiel ziet en je hebt nog geen briljante pick-up line voor handen.

En er is nog een leuke manier om iemand zeer effectief te versieren. Bij Chickmatch kun je er ook voor kiezen om iemand een echt cadeautje te sturen. Dat is pas een binnenkomer.

Je hebt geen credits nodig om profielen te bekijken, maar wel om berichtjes te kunnen sturen. Probeer het rustig uit met de gratis credits die je krijgt via de aanbieding op deze website. Als je de smaak te pakken hebt kun je extra credits kopen. Een abonnement is niet nodig. Je kunt gewoon precies zoveel credits kopen als je nodig denkt te hebben. Betalen kan met iDEAL of met een credit card. Op je bankafschrift of credit card afrekening komt geen verwijzing te staan naar Chickmatch. Lekker discreet toch?

Waarom ga je voor sexcontacten naar Chickmatch?

Chickmatch.nl is op dit moment 1 van de populairste online platformen voor het vinden van een sex match. Registeren is gratis en ontzettend eenvoudig, zodat je snel resultaat kunt boeken. En wat nog het meest belangrijk is; Chickmatch heeft ontzettend veel leden van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen.

Flirten bij Chickmatch is zoveel meer dan alleen toegang krijgen tot mensen met dezelfde seksuele voorkeuren en interesses. Je zult versteld staan van het aantal mensen met dezelfde interesses, en geloof ons dat is best opwindend. Kun jij het aan?

Geen taboes

Bij Chickmatch zijn er geen taboes. Alles is bespreekbaar. Discreet en anoniem chatten over je diepste verlangens, discreet, veilig en zonder abonnement.

Discreet contact leggen

Op Chickmatch.nl kun je foto's uploaden bij je profiel en zelf bepalen wie jouw foto's te zien krijgt. Je kunt er namelijk voor kiezen om je foto's te anonimiseren. Pas wanneer jij iemand toegang geeft tot je foto's kan hij of zij deze bekijken. Je hoeft deze optie natuurlijk niet te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen je foto's openbaar te maken of alleen bepaalde foto's af te schermen (bijvoorbeeld foto's waarop je herkenbaar bent).

Kosten

Registreren en een profiel aanmaken op Chickmatch is volledig kosteloos. Je ontvangt ook meteen 5 gratis credits waarmee je contact kunt leggen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Chickmatch werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen of, en hoeveel je uitgeeft bij deze dienst. Geen verrassingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost slechts €9,99 gerekend. De kosten van een bundel van 50 Credits bedragen €39,99 en de grote voordeelbundel van 300 Credits is er voor €199,99. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Chickmatch?
De klantenservice van Chickmatch beantwoordt graag al je vragen.

Schrijf Chickmatch een brief:
Next Step Media B.V.
Klantenservice Nederland
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag
Nederland

Stuur Chickmatch een e-mail:
[email protected]

Inloggen Chickmatch

Alleen leden van Chickmatch kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken van Chickmatch zul je je eerst moeten aanmelden.
Het is eenvoudig om je aan te melden bij Chickmatch. Geef aan of je een man, vrouw of stel bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens selecteer je het land en de provincie waar je woont en vul je je geboortedatum in. Tenslotte kies je een nickname en een wachtwoord. Daarna ontvang je een e-mail om de activatielink in de e-mail en je hebt meteen toegang tot de chat.

ChickMatch aanbiedingen

Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen voor Chickmatch te vinden op onze website. Check dus af en toe onze website om te zien of er leuke acties zijn.

Actuele kortingen:
Meld je gratis aan en ontvang bovendien 5 gratis credits voor premium functies.


Maak nu een gratis account aan op ChickMatch

Reviews en Ervaringen over ChickMatch

Er zijn nog geen reviews geschreven over ChickMatch

Schrijf ook een review over ChickMatch

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChickMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChickMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChickMatch


Home » Flirting » ChickMatch