Vriendjespolitiek

Vriendjespolitiek

Enige waar ze goed in zijn. Vriendjespolitiek, kliekjesvorm en wegtreiteren van mensen die de oude kansloze klapkutjes zonder werk niet aanstaan. Met volledige medewerking van de admins, want daar hebben ze door middel van uitwisselen van facebook, telefoonnummers en wordfeut spelletjes dagelijks contact mee en ook invloed op.

De mensen van het inmiddels ter ziele gegane chatten.nl zijn over het algemeen ook geen toevoeging, want die zijn van hetzelfde laken een pak en vormen nu al hun eigen kliekjes waar de rest weer buiten valt. Ze mogen misschien volgens hun zeggen de grootste zijn, 150 mensen per room. Waarvan er 145 meelezen en ook nog eens dubbel zitten in elke andere room op de site, en waarbij ik ook zwaar mijn twijfels heb of die accounts niet doodleuk aangemaakt zijn door de beheerders of eigenaar.

Maar sfeer, eerlijke behandeling van chatters, en vooral kritiek kunnen incasseren door de admins op mistanden die ze zelf vaak begaan is veel te ver gezocht voor deze site.

Sterke punten
Heb ik na een jaar nog niet gevonden, bestaan domweg niet.

Zwakke punten
Alleen maar zwakke punten. Vooral het hele groepje admins die alleen uit eigenbelang optreden door hun vriendjes en kliekjes in stand te houden.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden