gekkenhuiskamer

Chatplaza is een chatsite geworden waar een aantal aandachtzieke figuren zitten die het verpesten voor iedereen! Ze willen aandacht en blijven zeuren, zaniken, aandacht trekken, beledigen en het ergste is de admins laten het allemaal toe! En waarom? Omdat de gallende rotzakken terug kunnen komen met een trucje en dan verder gaan waar ze gebleven waren!

De personen die dit doen voelen zich ook geweldig dat ze dit kunnen en zonder in details te treden, blijven ze ook maar hun onzin herhalen en herhalen, in de hoop dat iemand uit zijn slof schiet!

Er zit in de huiskamer een vies, smerig groepje, bestaande uit een aantal die ik maar niet bij de naam zal noemen want dat willen ze graag! Een stelletje gestoorde nietsnutten en mislukte puntlassers, die ook nog eens prive contact met elkaar hebben (skype/whatsapp). En zelfs prive met elkaar overleggen hoe ze samen mensen over te zeik kunnen krijgen!

Ik bemoei me nooit met ze maar lees het allemaal met leden ogen aan. Ik heb vernomen dat die trolclub gezamenlijk kamers zijn afgegaan de afgelopen jaren en daar menig chatters hebben weggepest!

De uitdagende engnekken zijn een soort waardeloze onmensen die werkeloos zijn en die er hun levenswerk van hebben gemaakt andere naar het leven te staan en alleen omdat ze zelf zo gefrustreerd zijn en boos! Ik steek er nooit enig energie in om met ze in debat te gaan want dat verlies je toch altijd. Dit omdat het dan net lijkt of je met een kind praat.

Veel achter elkaar tikken en veel hetzelfde zeggen en daar kom je nooit tussen als volwassene. Maar een paar domme chatters doen dat dus wel en gaan lange debatten en scheld kanonnes uitvoeren over en weer.

Klagen bij admins helpt niet want als je de huiskamer noemt dan beginnen ze al te zuchten want dan weten ze hoe laat het is. Vaak krijg je dan het advies “zet hem op negeer”. Die trolgekken overtreden de regels, die je kunt lezen in het reglement van chatplaza maar dan moet jij ze op negeer zetten, wat een omgekeerde wereld!

Op negeer zetten slaat nergens op want de persoon is in 99% van de gevallen tegen iedereen bezig. Als er een admin eindelijk komt, dan doet die gewoon lekker niets, terwijl ze de naam weten van de ziekers! De mogelijkheid om een ban te omzeilen geeft je daarom dus onschendbaarheid om maar alles te zeggen (met admins erbij)!

Het is zelfs zo erg dat admins vluchten als de problemen beginnen omdat ze quote “er genoeg van hebben”. Dan heb je het toch niet begrepen als admin of wel?

Mij overkwam het zelfs een keertje dat nadat ik klaagde dat die uber arrogante Ajala zei “gaan jullie maar lekker allemaal de admin box uit” en gooide de 3 klagers zo maar eruit. En die trollen maar lachen en lachen en geef ze eens ongelijk! De trollers gaan vaak zelf als eerste een admin halen, nadat ze mensen uitlokken en roepen dan kick hem of haar!

Dit zou totaal niet geaccepteerd mogen worden maar schijnbaar zijn Ajala/mark40/lowlander en istatwat horende doof en ziende blind! Ze zijn expert in het doen of hun neus bloed! De enige goede admin was Y777 en is nog April.

Y777 is weggegaan en ik denk ook voor vele redenen! Ajala klonkt erg in haar nopjes, toen ze met een glimlach vertelde dat Y777 geen admin meer was.

Het getuigd van een vreselijk lakse en onbegrijpelijke mentaliteit dat admins niet blijven zitten en hun werk goed willen uitvoeren. Ze moeten gewoon bij de geringste vorm van frictie, ruzie of uitdagen waarschuwen en zo niet eruit!

En komen ze terug, dan weer eruit en komen ze weer terug, weer eruit en blijven bannen die onruststokers! Dit totdat ze A) hun bek houden of B) niet meer komen!

April deed dat wel altijd en toen opeens was de rust wedergekeerd maar ja die zit uitsluitend in de nacht. Istatwat maakte het zelfs een keertje zo erg dat hij zei “ja ik heb nog meer te doen”, hij kon niet bezig blijven.WAAR ZIT JE HIER DAN VOOR? Uit je neus eten en andere dingen doen?

Als de lesbox klaagt, dan zijn ze er meestal wel altijd als de kippen bij en dan blijft er ook altijd een admin een hele tijd meekijken.

Ik ga vanaf nu deze ergernissen niet meer melden aan die admins omdat A) ze te lui zijn en B) ze het wel best vinden en C) jou nog uit de admin kamer kicken. Ja leuk he, zo gaat chatplaza naar de ziekte, door vervelende gore figuren die stelselmatig het zooitje saboteren. Van die menselijke stukken schroot die hun leven vullen met het “scheld spel” en zich beter voelen door andere maar naar beneden te halen!

Totale indoctrinatie want hoe langer je de leugens blijft zeggen, op ten duur geloofd iedereen ze daar in die depressietent.

Ik vermoed ook dat de figuren die dat doen totaal geen besef hebben hoe de realiteit in elkaar steek. Ze leven in een soort van bubbel, een fantasie wereld en het maakt niet uit wat je zegt want ze tikken en tikken en tikken achter elkaar zonder einde. Sommige die hebben ook de strategie om achter elke zin “hahaha” te tikken, om je doen geloven dat ze steeds in een deuk liggen (wat niet zo is)!

Ze steken zelf enorm veel tijd in andere en de chat en roepen vervolgens in bijna elke zin dat “jij je druk maakt” en dat “jij energie in hun steek” en “dat ze je hebben waar ze willen”. Dit om te proberen je nog bozer te maken!

Het is overduidelijk dat als mensen energy erin steken om andere uit te lokken, dat ze dan zelf nog veel meer energy er in steken!

Volslagen debiel gedrag dus van geestenzieke werkeloze stukken uitschot van de maatschappij, die naar alle waarschijnlijkheid narcist zijn en/of sociopaat. En dan zijn er nog een stelletje meelullende onderkruipers, die dat aanmoedigen en meelachen omdat ze anders zelf aan de beurt zijn en dat willen ze niet! En dan beweren de trollen ook nog dat sommige daar 24 uur zitten, terwijl je dan daar zelf ook 24 uur moet zitten om dat te constateren.

Dus hoe je het ook went of keert, ze praten zichzelf enorm tegen en dat weten ze ook. Het maakt niet uit welk tijdstip je inlogt, ze zitten daar altijd en altijd is het hetzelfde liedje zonder enige nuance of verandering! Kinds praten met een kindertoontje is het enige wat ze kunnen dag in dag uit!

Ziekelijk en zulke mensen blijven maar doorslenteren in hun uitzichtloze bestaan met behulp van hun wajong uitkering. Kijk, je kunt het die ziekers eigenlijk niet kwalijk nemen, dat zijn totaal ontspoorde dwazen die er niet toe doen in het leven en zich daarom ook enorm waardeloos voelen en op deze manier nog proberen zich een beetje te laten gelden en interessant te doen Je kent het wel, op de chat een enorm grote bek maar thuis moeten ze door het kattenluikje naar binnen toe van mama of hun enorm lelijke en bitchy vriendin!

Ik neem het chatplaza en de admins dan ook nog het meeste kwalijk, dat ze zulke GGZ personen een platform geven om maar de chat voor vele anderen te verzieken! Want ziek is het absoluut wat ze zijn en mocht er eentje dit lezen dan liggen ze natuurlijk weer extra in een deuk want de narcisten willen aandacht, al is het maar negatief!

Maar ik kan je wel verzekeren dat ik het eens zal voorleggen aan Peter R de Vries en hopelijk kan die achterhalen wie het zijn en ze confronteren!

Ik wil daarom ook iedereen aanraden om al die menselijke stukken schroot in de huiskamer totaal geen aandacht meer daar te geven want dan houden ze hun mond uiteindelijk! De meer je erop in gaat, de meer ze blijven schreeuwen! Deze review is ook de eerste en laatste keer dat ik het erover heb!

En als tip voor de admins, blijf in deze boxen zitten en druk elk confrontatie de kop in en dan valt chatplaza nog te redden!

Sterke punten
je kunt blocken

Zwakke punten
trollers en lakse admins

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

2 reacties

Je kan daar ook wegblijven

Je maakt er wel een erg langdradige klacht over. Blijf gewoon weg daar en zoek een andere site op. Knuz bijvoorbeeld of Samennaakt. Daar lees ik nooit over klachten op de chat.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden