BeNaughty Review - Help!!!!

BeNaughty - Help!!!!

10

Review:
Ook ben ik hier dus ingetrapt. Wat moet ik nu exact doen? Zie op men bankrekening dat er geen geld af is. Heb me gistere aangemeld en betaald voor 1 proefmaand.

Sterke punten:
Geen fake

Zwakke punten:
Alles is fake

Wim beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

10 Reacties

Datum: 10 mei 2020 - 9:40

Geschreven door: Dirk

Niet betalen en rekening van Benaughty laten blokeren.
Klacht indienen bij ACM Consuwijzer en ook doorgeven dat je hebt geklaagd over hun.
Niet bang zijn voor dreigementen.
Als je besteld hebt en het geld niet van je bankrekening is afgehaald is het mogelijk dat hun bankrekeningnummer al is geblokkeerd op opdracht van de ACM.
Neem contact op met de bank.
Benaughty is een oplichter en moet gestopt worden.

Datum: 10 mei 2020 - 11:44

Geschreven door: Wim

@dirk. Ik hoop het. Ja nog altijd niks van de rekening. Klootzakkerij. Moet ik dan nu gwn de account nog verwijderen gelijk hier in reviews staat in het engels?

Datum: 10 mei 2020 - 16:14

Geschreven door: Dirk

Ik zou je account verwijderen met de reden dat ze alleen maar nepprofielen hebben.

Datum: 13 mei 2020 - 8:53

Geschreven door: Wim

Ja het is dus van mijn rekening gegaan schijt. Ik ga na de bank bellen voor het te blokkeren. Moetek naar da nummer ook nog bellen of heeft dat weinig zin?

Datum: 13 mei 2020 - 16:53

Geschreven door: Dirk

Als je de bank gebeld hebt om de rekening te laten blokkeren is voldoende. Ongevraagd automatische incasso is verboden. Niet bang zijn voor dreigementen met een incassobureau, zij zijn fout. Ik weet niet wat je bedoeld met welk nummer je wilt bellen.

Datum: 13 mei 2020 - 17:13

Geschreven door: Wim

@dirk het 0800 nr daar waar ge weinig hoor krijgt. Ja dat ga ik doen.

Datum: 14 mei 2020 - 6:19

Geschreven door: Dirk

Welke 0800 nummer bedoel je? Van welke instantie?
De ACM Consuwijzer? Die zijn telefonisch niet bereikbaar vanwege de coronacris.
Daar moet je ern formulier invullen. Doe dat want hoe meer klachten des te meer kans dat de website wordt aangepakt.

Datum: 25 mei 2020 - 20:52

Geschreven door: Wim

@dirk Nu krijg ik can die kutmails in het duits. Gwn negeren die handel?

Datum: 28 mei 2020 - 8:24

Geschreven door: Dirk

Rapporteren als spam en verwijderen, niet op reageren.

Datum: 28 mei 2020 - 10:14

Geschreven door: Wim

@dirk Nu ging dat over navatel da ze geld van men rekening hale. Nu staat wel men adres er wel op op dat van novotel op dieje link

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review