BeNaughty Review - Wegblijven

BeNaughty - Wegblijven

8

Review:
Pure oplichterij dit. Ik had het al binnen het uur in de gaten. Vervolgens bleek het een heel gedoe om af te melden, geen klantenservice aanwezig, uiteindelijk maar gebeld naar een nummer in Hong Kong (WAT THE F*CK?)
En me daar vervolgens afgemeld.

Nu krijg ik van een Duitse bank een aanmaning dat ik toch nog 41.70 € moet betalen. Ja, daaaag. Ik heb daar nooit toestemming voor gegeven. Ik ga dit dus gewoon lekker negeren en ik heb hun bankrekeningen ook al laten blokkeren.

Stelletje oplichters, het wordt met de dag erger.

Sterke punten:
Helemaal niks. Het is compleet nep. Er zitten geen vrouwen, het is een neppe site.

Zwakke punten:
Mega onduidelijk, volledig overspoeld worden met emailtjes en fake-berichten. Onmogelijk om af te melden. Ik kan een heel verhaal schrijven hier maar ik besluit dat het hiermee wel klaar is.

eenn00b beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 4 oktober 2019 - 8:27

Geschreven door: Dirk

Als ik op de site komt staat er in hoofdletters: "Lees de regels zorgvuldig door voordat je lid wordt van de site".

De regels zijn niet te vinden, maar je mag wel op "Ik ga akkoord" klikken.

Je kunt nog sneller zien dat de site nep is.
Zie je alleen maar (naakte) vrouwen, dan is het nep.

Moet je credits kopen,dan is het nep.

Voor de grap vul ik als email adres in: [email protected] maar die was al bekend.

Datum: 4 oktober 2019 - 8:30

Geschreven door: Dirk

Doe aangifte bij de Autoriteit Consument en Markt = ACM
Dan kunnen ze maatregelen nemen.

Datum: 4 oktober 2019 - 14:18

Geschreven door: Eenn00b

Ga ik doen dankje

Datum: 10 oktober 2019 - 20:47

Geschreven door: Kees

Eenn00b , Heb jij voor je account betaald ? Ik ben hier ook in getrapt, maar gelukkig nergens voor betaald , of is dat ook jou geval ? Ik wil er ook graag van af maar weet niet hoe , zou jij me verder kunnen helpen ?

Datum: 11 oktober 2019 - 18:51

Geschreven door: eennoob

Ik heb gebeld met zo'n kantoor in Hong Kong, die me opeens heel netjes te woord stonden (in het Engels) nadat ik wat dreigmailtjes over en weer heb gestuurd.

Change email settings │ Unsubscribe from all │ Privacy policy │ Terms of Use
InfraWeb Solution Limited (BeNaughty), Suite 1601, Kinwick Centre 32 Hollywood Road Central Hong Kong
Tel 0800 0233930;

Dit waren hun gegevens.

Nu krijg ik dus nog steeds mailtjes dat een incasso openstaat van € 41,00 en ze hier een proces van gaan maken om het geld te collecteren als ik niet binnen 2 weken betaal.

Ik weet niet goed wat ik ermee aan moet, maar ze blijven dreigen dat ik moet betalen. Ik word hier dus gruwelijk kwaad over, ik heb ze gezegd dat ik niks meer wil ontvangen van hun.

Wat hebben anderen gedaan met die incasso's hier? Gewoon negeren?

Datum: 11 oktober 2019 - 19:00

Geschreven door: eennoob

Het is een Duits incassobureau overigens die mij met extra incassokosten en eventueel gerechtelijk proces zitten te bedreigen (nota bene in het Duits).

Het is te gek voor woorden, als ik bij een Nederlandse datingsite een verkeerd knopje duw (waardoor ik ook opeens dik vet moet betalen voor iets wat ik helemaal niet wil), dan heeft men nog enigszins begrip hiervoor en word ik niet bedreigd. Maar deze Duitsers blijven me (in hun eigen taal) bedreigen en extra rentekosten.

Datum: 11 oktober 2019 - 19:04

Geschreven door: eennoob

Hun laatste reactie nadat ik wat dreigmails heb gestuurd was dit:
Sehr geehrte Damen und Herren,

wir haben die Mitteilung erhalten, dass Ihr Kunde mit der Kundennummer ...... das abgeschlossene Abonnement kündigen möchte:

Nu is mijn Duits niet meer wat het geweest is maar gaan ze nu ineens terugkrabbelen of krijg ik weer een aanmaning, Die rare Duitsers.

Datum: 11 oktober 2019 - 21:38

Geschreven door: eennoob

Ik heb hun gemaild dat als ze me nog 1 aanmaning sturen dat ik in de auto stap en naar hun kantoor ga haha. Kijken wat ze gaan doen....stelletje hufters. Ik heb dit ook bij de ACM gemeld, het boeit me niet of dit bedreiging is. Het is pure oplichterij als zij als banken zaken doen voor dit soort bedrijven dan kunnen ze wat mij betreft doodvallen.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review