BeNaughty Review - Wegblijven

BeNaughty - Wegblijven

37

Review:
Pure oplichterij dit. Ik had het al binnen het uur in de gaten. Vervolgens bleek het een heel gedoe om af te melden, geen klantenservice aanwezig, uiteindelijk maar gebeld naar een nummer in Hong Kong (WAT THE F*CK?)
En me daar vervolgens afgemeld.

Nu krijg ik van een Duitse bank een aanmaning dat ik toch nog 41.70 € moet betalen. Ja, daaaag. Ik heb daar nooit toestemming voor gegeven. Ik ga dit dus gewoon lekker negeren en ik heb hun bankrekeningen ook al laten blokkeren.

Stelletje oplichters, het wordt met de dag erger.

Sterke punten:
Helemaal niks. Het is compleet nep. Er zitten geen vrouwen, het is een neppe site.

Zwakke punten:
Mega onduidelijk, volledig overspoeld worden met emailtjes en fake-berichten. Onmogelijk om af te melden. Ik kan een heel verhaal schrijven hier maar ik besluit dat het hiermee wel klaar is.

eenn00b beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

37 Reacties

Datum: 4 oktober 2019 - 8:27

Geschreven door: Dirk

Als ik op de site komt staat er in hoofdletters: "Lees de regels zorgvuldig door voordat je lid wordt van de site".

De regels zijn niet te vinden, maar je mag wel op "Ik ga akkoord" klikken.

Je kunt nog sneller zien dat de site nep is.
Zie je alleen maar (naakte) vrouwen, dan is het nep.

Moet je credits kopen,dan is het nep.

Voor de grap vul ik als email adres in: [email protected] maar die was al bekend.

Datum: 4 oktober 2019 - 8:30

Geschreven door: Dirk

Doe aangifte bij de Autoriteit Consument en Markt = ACM
Dan kunnen ze maatregelen nemen.

Datum: 4 oktober 2019 - 14:18

Geschreven door: Eenn00b

Ga ik doen dankje

Datum: 10 oktober 2019 - 20:47

Geschreven door: Kees

Eenn00b , Heb jij voor je account betaald ? Ik ben hier ook in getrapt, maar gelukkig nergens voor betaald , of is dat ook jou geval ? Ik wil er ook graag van af maar weet niet hoe , zou jij me verder kunnen helpen ?

Datum: 11 oktober 2019 - 18:51

Geschreven door: eennoob

Ik heb gebeld met zo'n kantoor in Hong Kong, die me opeens heel netjes te woord stonden (in het Engels) nadat ik wat dreigmailtjes over en weer heb gestuurd.

Change email settings │ Unsubscribe from all │ Privacy policy │ Terms of Use
InfraWeb Solution Limited (BeNaughty), Suite 1601, Kinwick Centre 32 Hollywood Road Central Hong Kong
Tel 0800 0233930;

Dit waren hun gegevens.

Nu krijg ik dus nog steeds mailtjes dat een incasso openstaat van € 41,00 en ze hier een proces van gaan maken om het geld te collecteren als ik niet binnen 2 weken betaal.

Ik weet niet goed wat ik ermee aan moet, maar ze blijven dreigen dat ik moet betalen. Ik word hier dus gruwelijk kwaad over, ik heb ze gezegd dat ik niks meer wil ontvangen van hun.

Wat hebben anderen gedaan met die incasso's hier? Gewoon negeren?

Datum: 11 oktober 2019 - 19:00

Geschreven door: eennoob

Het is een Duits incassobureau overigens die mij met extra incassokosten en eventueel gerechtelijk proces zitten te bedreigen (nota bene in het Duits).

Het is te gek voor woorden, als ik bij een Nederlandse datingsite een verkeerd knopje duw (waardoor ik ook opeens dik vet moet betalen voor iets wat ik helemaal niet wil), dan heeft men nog enigszins begrip hiervoor en word ik niet bedreigd. Maar deze Duitsers blijven me (in hun eigen taal) bedreigen en extra rentekosten.

Datum: 11 oktober 2019 - 19:04

Geschreven door: eennoob

Hun laatste reactie nadat ik wat dreigmails heb gestuurd was dit:
Sehr geehrte Damen und Herren,

wir haben die Mitteilung erhalten, dass Ihr Kunde mit der Kundennummer ...... das abgeschlossene Abonnement kündigen möchte:

Nu is mijn Duits niet meer wat het geweest is maar gaan ze nu ineens terugkrabbelen of krijg ik weer een aanmaning, Die rare Duitsers.

Datum: 11 oktober 2019 - 21:38

Geschreven door: eennoob

Ik heb hun gemaild dat als ze me nog 1 aanmaning sturen dat ik in de auto stap en naar hun kantoor ga haha. Kijken wat ze gaan doen....stelletje hufters. Ik heb dit ook bij de ACM gemeld, het boeit me niet of dit bedreiging is. Het is pure oplichterij als zij als banken zaken doen voor dit soort bedrijven dan kunnen ze wat mij betreft doodvallen.

Datum: 22 oktober 2019 - 15:47

Geschreven door: Martijn

Ik heb ook zojuist een mail gehad van ze dat ik 35.70 euro moet betalen binnen 2 weken anders komt er nog eens 40 euro extra op. begin deze maand werd al van mijn rekening geschreven en heb het toen meteen terug laten boeken. mail is afkomstig uit Duitsland met adres en telefoon nummer erbij. net gebeld en gevraagd wat voor organisatie ze zijn, waarop ik antwoorden; jullie weten dat je transacties doet voor criminele organisaties? waarop het vrouwtje zij ja dat weten we, dus ze zijn zelf ook niet cleen. mijn vraag of iemand weet dat er groep actief is die deze organisaties op de voeten volgt en oppakt. zou graag mee willen doen want in het verleden heb ik al een keer 1000 euro verspeelt aan deze fake sites ( ja heel dom idd maar goed ) paar jaar terug was zn site offline gehaald en was er in Eindhoven een inval gedaan bij deze tering lijers.

Datum: 5 november 2019 - 22:37

Geschreven door: Ewusrealeep

Ben er ook ingelopen en geld gestort. Maar niks dan grote leugens en ook geen mogelijkheid tot verwijderen van account. Hoe doe je dit? Echt naar Honk Kong bellen??? Wat een kankerweb...

Datum: 4 december 2019 - 13:55

Geschreven door: Mathi23

Ik ben der dus ook ingetuind. Ontzettend dom en naïef achteraf. Alleen heb ik een abbo voor 1 maand. Zijn er mensen met ervaring dat het ook na 1 maand dan stopt? Schrik namelijk wel van de reacties hierboven

Datum: 5 december 2019 - 23:23

Geschreven door: Ewusrealeep

Ik ben er uitgeraakt door een mail te sturen via de contact link. En gevraagd om mijn account te verwijderen. Volgende dag was het in orde. Had wel geen abo...

Datum: 19 december 2019 - 21:42

Geschreven door: Roy

Als ze zeggen dat er een incassobureau langs komt, komen ze dan ook daadwerkelijk langs? Of als je de mails negeert stopt het dan?

Kan iemand mij hierop antwoord geven?

Datum: 21 december 2019 - 0:13

Geschreven door: Ewusrealeep

Je bent wss "akkoord gegaan" met hun voorwaarden, je bent geabonneerd geraakt en zij hebben waarschijnlijk een clausule om gerechtelijke stappen te kunnen zetten.
Nogmaals, zoek op de site naar contact met hun en zeg gewoon dat je je account wil verwijderen. Zij moeten antwoorden op uw vraag!

Datum: 18 januari 2020 - 1:58

Geschreven door: Jw00

Ben er ook in geluist gelukkig na een uur achter gekomen en verwijderd moest er wel voor bellen in het engels en duits. Nu was mijn vraag die betaaligen incaseren ze dat zelf of hebben jullie rekeningeng gehad die hun wouden dat je ze betaalde?

Datum: 18 januari 2020 - 18:54

Geschreven door: Mathi23

Jw00 mocht je een abbo hebben afgesloten, is het het beste om meteen hun rekeningnummer te blokkeren. Want dat innen ze idd zelf via een incasso.

Datum: 2 februari 2020 - 20:54

Geschreven door: Martijn

Ik heb gisteren een mail gekregen die weer betrof van die Novalnet, zogenaamde incassobureau blijft maar proberen het geld te innen bij me voor een criminele site. dit is wat er stond,
Indien tijdige betaling op onze bankrekening wederom uitblijft, zijn wij helaas genoodzaakt uw dossier over te dragen aan onze juridische afdeling ter voorbereiding van de gerechtelijke procedure.
Ga vooral lekker dreigen, komt van een bedrijf Call2collect bv vandaan die gevestigd zitten in Amsterdam. gaat om een bedrag van 111 euro. Donder lekker op ofso met jullie oplichting. Ga maandag is bellen en vragen hoe ik er vanaf kom. houd jullie op de hoogte

Datum: 7 februari 2020 - 19:34

Geschreven door: Mathi23

Nog iets wijzer geworden Martijn?

Datum: 7 februari 2020 - 19:55

Geschreven door: Martijn

hee Mathi23, heb niet gebeld naar dat bedrijf in Amsterdam. De mail laten zien aan mijn moeder en die zij dat ik er niet op moest reageren. Ze hebben sowieso geen poot om op te staan dus ga me er niet druk om maken en heb voorlopig geen tijd voor deze onzin. Mocht dit gezeik menes worden ga ik er zeker werk van maken op tv voor programma's zoals opgelicht of under cover in Nederland. Het basis netwerk ligt toch grotendeels in Azië dus of het nut heeft is nog maar de vraag.

Datum: 28 februari 2020 - 10:47

Geschreven door: Mert

Ik heb ook het zelfde probleem, ik heb ze gebeld en het word maar niet stop gezet. Wat kan ik er aan doen want er word elke maand geld afgeschreven

Datum: 9 april 2020 - 12:13

Geschreven door: Mark

Hey Martijn, nog iets gehoord van dat Call2collect bedrijf uit Amsterdam?

Datum: 9 april 2020 - 15:23

Geschreven door: Martijn

Nee niks meer gehoord. Ik heb tijdje terug mijn bank gebeld en het rekeningnummer waarmee ze geld inne laten blokkeren. Van het bedrijf call2collect nooit meer iets vernomen. Heb ze ook nooit gebeld, dus het is hopelijk hiermee klaar.

Datum: 9 april 2020 - 23:25

Geschreven door: Mathie23

Nadat ik dus ook een mail ontving van call2collect, dat ze het stinkende zaakje overnamen van Novalnet AG. Heb ik wel gereageerd met een boze mail. Daarop lang geen reactie gehad. Dus maar een herinnering gestuurd, kreeg ik paar dagen geleden te horen dat mijn dossier was gesloten.

Oftewel ik denk dat Call2collect beseft dat de vorderingen van Novalnet niet helemaal zuivere koffie is, en dat ze het laten voor wat het is.

Ik ben er gelukkig nu vanaf van dit gezeik.

Datum: 12 april 2020 - 16:14

Geschreven door: Theo

Hallo,

Ik moet 28 euro betalen aan novalnet. Moet ik dit doen of? Wat adviseren jullie mij ?

Datum: 14 april 2020 - 23:18

Geschreven door: Deeindbaas

Zelfde probleem hier. Van 18-02 tot en met 03-03 bezig geweest met Novalnet en ze flink uitgescholden via de mail. Mijn naam, geboortedatum en adresgegevens die zij steeds meeleverde klopte allemaal niet.

Vervolgens van Call2collect een mail ontvangen dat ik moet betalen, ook hun uitgescholden. Ze stuurde daarna een mail terug dat ik 17-04 uiterlijk moet betalen.

Grappige is dat zij niet verwijzen naar eventuele gerechtelijke procedures, zoals een deurwaarder. Ze kunnen in principe vrij weinig doen. Besloten ze te negeren.

Ik hou jullie op de hoogte of ik na 17-04 nog iets ontvang.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review