BeNaughty Review - Oplichters

BeNaughty - Oplichters

10

Review:
Ook lid geworden.
Totaal 0,0 reacties gehad.
Probeer je je abonnement op te zeggen moet je 08000224372 bellen: gedaan krijg ik een bandje te horen dat dit nummer niet bereikbaar is vanaf een mobiele telefoon!!
Mijn aankomende incasso voor morgen meteen ingetrokken!!
Stelletje oplichters zijn het!!!

Sterke punten:
Nada

Zwakke punten:
Alles

André beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

10 Reacties

Datum: 10 april 2019 - 18:28

Geschreven door: Dirk

Denk je nou echt dat een nepsekddating website een gratis informatie nummer heeft. Voor een gratis informatie nummer moet de oplichter en eigenaar betalen. Als een klant met een mobiel belt kost het de eigenaar nog meer geld. Het doel van de nepsite is om geld te verdienen en niet om geld uit te geven aan een gratis informatie nummer.

Datum: 11 april 2019 - 13:15

Geschreven door: Stefan

Hoe kan je dit stop zetten?
Ik heb me gisteren aangemeld en indd kan niks opzeggen.

Wat nu????

Datum: 11 april 2019 - 16:47

Geschreven door: Dirk

De automatische incasso van de nepdatingsites blokkeren, niet reageren op dreigmails van malafide incassobureaus.
Verder niet meer inloggen en e-mails rapporten als spam.
Misschien kan je ook nog je profiel zo leeg mogelijk maken.
Meer kan je niet doen.

Datum: 11 april 2019 - 18:47

Geschreven door: Stefan

Beste dirk.
Ik heb zitte kijken en ik heb gisteren account aangemaakt, alleen nu heb ik gekeken bij mijn instelling en dan bij betalingsgeschiedenis en dan staat er dat ie pas 8 mei vervalt zeg maar en abbonememt deactiveren dan ga ik dat stappen plan door en dan zeggejnze ook dat je moet bellen indd en via mobiel werk da niet.


En ik heb zitte kijken bij me bank op internet en daar staat bij incasseren helemaal niks of iets, hoe moet ik zoiets blokkeren dan??? Neem aan dat ik wel moet uitloggen en niet meer moet inloggen toch of account verwijderden.

Datum: 12 april 2019 - 8:40

Geschreven door: Dirk

Als je de bankrekeningnummer en de naam van het bedrijf hebt zou je je bank kunnen bellen of bezoeken om de betaling te blokkeren als je het zelf niet kan. En je moet maar zien of jr ergens kan bellen vanaf een vaste telefoon met dat nummer.

Datum: 12 april 2019 - 9:45

Geschreven door: Stefan

Die staan op me afschrift dat rekening nummer vokgens mij:
BE44735045712145
BIC: KREDBEBB
Dan ga ik dat vandaag of morge proberen. Om het te laten blokkeren want dan kunne ze niks meer van je rekening afhalen toch, en anders ga ik wel proberen om met een vaste telefoon te bellen,

Datum: 12 april 2019 - 13:15

Geschreven door: Dirk

In de vorige reviews las ik dat iemand het geld heeft laten terugstorten. Moet je ook doen en ook schrijven dat je niet van plan bent om te betalen.

Datum: 12 april 2019 - 14:32

Geschreven door: Stefan

Ik heb al meerdere mails gestuurd naar hun maar geen reactie, had al gezegt dat ze oplichters waren. Ik ga eens kijken bij die revieuws.

Datum: 3 juli 2019 - 22:38

Geschreven door: Anoniem

Je kan het nummer bellen net gedaan. Abbo opgezecht, wel je id nummer bij de hand houden.

Datum: 3 juli 2019 - 23:01

Geschreven door: Stefan

Ik heh via de e-mail contact gehad en toen kreeg ik bericht dat alles was verwijderd incl de incassokosten dus het duurde even maar ik ben er vanaf!

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review