geldklopperij

geldklopperij

Voor de grap heb ik mij ingeschreven om te kijken wat er zou gebeuren.
Mijn profiel is zo leeg als wat, en toch regent het mailtjes over jongedames die van alles nog wat van me willen. 99% van de jongedames zien eruit als modellen. De oudste is 37. Niemand van ongeveer mijn (45) leeftijd dus.
Moet ik hier nog verder gaan?
Neem je toch een abonnement, lees vooral de kleine letters!
Greetz, Ed

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

5 reacties

idd, pure geld klopperij! niet aan beginnen. raad het iedereen af. als je je aangemeld hebt, dan regend het berichten, en krijg je de bedragen te zien met de maanden. als je bijv. 1 maand aanklikt, dan staat er je betaalt" 17,85. dan doe je vervolgens de betaling, en op het moment dat je het singeer nummer hebt ingetoetst, krijg je ineens te zien" oeps fout met betaling. dan krijg je opeens de site voor je neus, gib mir sex. je meld je aan" en staat weer een bedrag van 10 euro/ maand. dan denk je mischien "van die vorige betaling" van 17,85 is toch niks mee gebeurd" omdat die betaling zogenaamd niet goed is verlopen" nou" helaas pinda kaas! toch wel. die 17,85, is er toch wel degelijk van afgegaan. + die 10, euro van gib mir sex die je in een keer zag. al met al, een site van niks. reageer je op een bericht" hoor je niks. en wat ook opvalt, is dat de dames zowat allemaal zogenaamd nog geen 50 kilometer van je af wonen.
benaughty" stop de nonsens en julie oplichters praktijken!
dus aan iedereen die zich op deze shit site wil inschrijven"
doe het niet! je komt er bedrogen uit! die lui moeten ze echt oppakken!

Hoe heb jij opgezegd ik krijg alleen maar dreigmail van deze lui na cancelen afschrijving

@Danny,volgens instructies op de site account verwijdert, later komt er via de mail een annuleringscode welke je moet invoeren bij je profiel.

Ik heb uiteindelijk Novalnet AG via de telefoon te pakken gekregen. Zij incasseren het geld en verwijzen naar een email adres in Hong Kong. Mijn emailadres en klantnr was gekoppeld aan een andere naam en een adres in Amsterdam dat niet eens bestaat. Ik heb het bedrag laten storneren. Wat is jullie ervaring, stoppen ze vanzelf na een tijdje met het sturen van e-mails? (Novalnet AG)

Waardeloze site alle dames komen uit amsterdam of uit westerland dat is een gehucht met zeer weinig inwoners laat staan allemaal mooie vrouwen. Al 10 tallen berichten verstuurd nog nooit 1 antwoord gehad. alleen maar gelklopperij, oplichters, kunnen we die lui niet aanpakken.

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden