badoo.com-lame

badoo.com-lame

ik ben niks met deze site, zonder superkrachten kan je niks en het is dan ook nog dikke afzetterij, als iemand mij wilt ontmoeten kan ik er niks aan doen zonder superkrachten en als ik iemand wil ontmoeten krijg ik toch geen antwoord, voor mijn part wordm ijn account maar verwijderd want ik kan het zelf niet ook al geef ik alle tekens juist in....

Sterke punten
geen

Zwakke punten
afzetterij, onoverzichtelijk, en al de rest ook

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

3 reacties

Ben het helemaal met je eens .........zelfs als je Badoo aanschrijft hoor je niks ......kan beter naar pepper.nl gaan of naar banddating daar krijg je nog netjes antwoord hier klopen ze alleen maar geld uit je zak en halen ze je in eens er vanaf zonder ook maar eens na te kijken wie er hier nep of faker en als je netjes blijft .........maar je mag op badoo iedereen uitschelden en de goede moeten lijden ........onder de gekke die alles verpesten . wens je succes bij een andere site.

Ik snap het ook niet echt met badoo, het ene moment denk je met een meid te gaan kletsen en beet te hebben. Stel je een normale vraag of kom je dichterbij, hoor je ineens niks meer. Ik denk dat er heel veel fakers op zitten, of het is gewoon te druk zodat vrouwen je berichten niet meer kunnen zien. maar dan nog moet het toch wel mogelijk zijn voor ze om wat terug te sturen.

@ sjaak, zal je zeggen 11% is echt en 89% is nep of fakers en badoo doet er niks tegen je kan de mensen blokken maar als je een klacht indient doen ze niks ze kijken er niet eens naar ..............nee je wordt er zonder pardon vanaf geknald zo is badoo je kan beter naar een andere site toe gaan badoo word rijk van de mensen met superkrachten en dat zijn toch de mensen die betalen en dan mag je toch verwachten dat ze aandacht aan die mensen schenken nou mooi niet zo denk ik over badoo zonde geld zit nu op een site waar wel aandacht is voor iedereen en alles netjes na word gekeken .

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden