badoo

hoi
ik wil weten wat het email adres is van badoo om ergens antwoord van hun op te krijgen van hun

groetjess jose

Sterke punten
veel leuke fotos gezien en wel interesse in een paar mensen daar online

Zwakke punten
dat je mannen niet kan blokeren tot het zien van je profiel als je vriendinnen zoekt
krijg je toch berichtjes van ze :(

ook als je meer fotos wil zien van iemand
moet je eerst zelf meer fotos zetten op je profiel

dat je ze niet kan bereiken via email :(
tis altijd [email protected]

als je leuke achtergrond wilt in je profiel moet je 30 euro betalen voor 3 maanden
dit zou gratis moeten zijn

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

reacties

Jose , ik zou er geen cent meer an betalen (als je dat al deed ) die hele site is verziekt......Door stumpers en schrijven hoef je al helemaal niet naar Badoo want ze reageren nergens op. ze hadden mij er ook vanaf geknald. blijk ongepaste foto's te hebben en beledigend gedrag ???? sorry scheld niemand uit blijf altijd beleeft ........Maar BADOO moet eens Alles goed na kijken voor dat ze iets doen en niet alleen hun portomonee vullen want dat is het .........een ander woord heb ik er niet voor .BHA BHA BHA

ik blijf elke maand betale is dat normaal ik dacht dat het eenmalig was ik ben diep terlrugesteld hier in

dan moet je via smsje Stop 7557 zenden

Hallo!

Hier een medewerker van Badoo. :-) U kunt naar ons mailen op [email protected] Betreft de betalingen; Lid worden van Badoo is geheel gratis, evenals vele functies op de site. U kunt een profiel maken, foto's toevoegen, chatten, en zoeken naar mensen in uw omgeving bijvoorbeeld. Echter, wilt u van de meer geavanceerde functies gebruik maken, zoals bijvoorbeeld uw profiel een leuke achtergrond te geven, of meer mensen te kunnen benaderen, dan zult zich moeten abonneren op zogenaamde "superkrachten". Met Superkrachten kunt u vele andere functies gebruiken op de site die een normaal lid niet heeft. In de voorwaarden op het betalingsscherm staat dat het om een abonnement gaat, en tevens staat er ook dat u in uw Instellingen uw Betalingsinstellingen kunt wijzigen (en uw abonnement kunt opzeggen) als u via iDeal/creditcard/PayPal betaalt. Voor smsbetalingen moet u inderdaad "STOP" smssen naar het nummer van de Badoo smsjes (dit nummer verschilt per land, voor Nederland is het 7557).

We zouden uiteraard alles gratis willen maken, maar uiteindelijk is de site een product waaraan ook vele kosten zitten verbonden om het maken (kosten van de server, personeel, kantoor, om maar een paar dingen te noemen...). Daarbij zijn we in vergelijking met andere datingsites juist een van de goedkoopste. :-)

Betreft scammers: als een fake profiel tegenkomt kunt u klikken op "misbruik melden" op het profiel van diegene. Wij zullen dan checken of dit inderdaad een nepprofiel is. Hier treden ook wel eens fouten bij op (onze moderators zijn ook maar mensen), en wellicht is er inderdaad een fout gemaakt bij de persoon van de reactie hierboven. Als u wilt kan ik dit nog nagaan als u mailt naar [email protected] We zijn zeker niet perfect, maar proberen wel om constant vanalles te verbeteren om de site leuk te houden. :-)

Heel leuk wat de gene schrijft van Badoo.........maar als je hun aan schrijft waarom je er vanaf bent gehaald ........laten ze eerst eens goed na kijken want zij kunnen na gaan of er gescholden of zo wordt gedaan .maar als je een goed koppie hebt en er zijn mensen die jaloers zijn op je ...of als je net je zegt sorry geen interesse maar wens je wel veel plezier hier op badoo dan moet de boodschap volgens mij duidelijk zijn .... maar nee daar kijkt badoo niet naar het is pats boem er vanaf........maar me foto's zijn netjes (model) en beledigend gedrag komt bij mij niet voor ...............maar tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord van Badoo gehad.!!!!!

Heel leuk wat de gene schrijft van Badoo.........maar als je hun aan schrijft waarom je er vanaf bent gehaald ........laten ze eerst eens goed na kijken want zij kunnen na gaan of er gescholden of zo wordt gedaan .maar als je een goed koppie hebt en er zijn mensen die jaloers zijn op je ...of als je net je zegt sorry geen interesse maar wens je wel veel plezier hier op badoo dan moet de boodschap volgens mij duidelijk zijn .... maar nee daar kijkt badoo niet naar het is pats boem er vanaf........maar me foto's zijn netjes (model) en beledigend gedrag komt bij mij niet voor ...............maar tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord van Badoo gehad.!!!!!

Beste "Heel Gewoon",

Kunt u mij uw e-mailadres sturen op [email protected]? Dan zal ik hier achteraan.

Ik hoor graag van u!

Bij deze wil ik de gene die bij Badoo werkt en deze berichten leest en na kijkt heel hartelijk bedanken . Super dus zo kan het ook , mocht er ooit nog wat zijn dan weet ik jullie te schrijven . met vriendelijke groet.

Ja hoor het is weer 'n maand verder .......en er zit weer zo ukkel moderator achter n Desc.. die de dingen dus zo goed na kijkt en mij er weer vanaf gooit nou sorry hoor maar leuk vinden doe ik het niet meer wat voor ziekemensen zitten daar . als je netjes en beleeft blijft tegen iedereen dan knallen ze je er van af mij is geleerd iedereen netje te antwoorden en als ik niks zie in de persoon dan zeg ik sorry geen interesse maar wens je wel veel plezier hier op badoo........ maar er zijn mensen die het schijnbaar niet begrijpen of willen begrijpen en dan zo doen van niet ke nou sorry me foto's zijn echt alles is echt aan me waarom dan zo veel complimenten bij me foto's ........dus beste badoo kijk dit weer eens even na ........de gene die dit eind april heeft gedaan heeft me teminste nog netjes benaderd en het na gekeken hopelijk kan ze dat nu weer doen .

Ja hoor het is vandaag woensdag 22 juni , 2011 en om 14.10 zeg maar heeft er weer N medewerker van Badoo me er afgehaald De rede zou onbeschoft / foto's of zou zijn ...........Laat ik zeggen onbeschoft gedrag hou ik niet van zo al ook nooit onbeschoft iemand te woord staan en als ik er geen interesse in heb dan geef ik dat aan en dan met de mededeling sorry geen interesse maar wens je verder veel plezier hier op badoo blijfje toch netjes ..is mijn mening ..me foto's zijn netjes zit in het modevak en kreeg tot vanochtend nog Complimentjes van de heren.........maar er zitten bij Badoo zo Veel mensen die de boel verzieken A) taal gebruik je mag je van hoer tot rotte vis uit laten maken, B) maak je er melding van en je Blokt die persoon doet Badoo er NIKS aan want de gene mag gewoon door gaan . en ik betaal iedere dag voor op de balk , me superkrachten , me omhoog te laten stijgen en de gene die jaloers zijn en niks betalen die geloven ze hier ..........Ik eis Van Badoo dat ze me Site weer Herstelen en mij een bericht geven van wat ik gezegt heb en of ze nu eens goed willen kijken naar me foto's en dat ze de Jaloerse Vrouwen en mannen eens doorlichten. want dit is gewoon niet leuk meer . ik ga zo maar n site aan maken bij lexa oke moet ik ook betalen en pepper .nl want dit is gewoon niet leuk meer . je mag hier wel je portomonee opgen gooien maar netjes antwoorden kan er niemand bij Badoo............hoelaag wil Badoo zaken bij mij .
met vriendelijke groet aan de gene die mij heeft verwijderd .

Heel gewoon

nu 3 dagen later krijg je geen eens geen antwoord van BADOO........... je kan beter naar pepper.nl, of naar lexa of relatieplanet ,of banddating.nl gaan daar krijg je nog netjes antwoord .............HIER DUS NIET.

En Site als dit >>........kan je beter overslaan Badoo doet niks Word Alleen maar rijk. leest geen berichten gaan zo de prullebak in ....... hier mogen de stechte blijven en de goede worden er van af getrapt ....... daar om wordt er ook gezegt 11% zijn de goede personen en 89% is nep of fakers en dat laatste zit dus op badoo. geef je aan dat iemand onbeschoft is of beledegend dan mag die persoon blijven en jij die melding maakt halen ze weg want badoo kijkt niks na .........zo is de site Van Badoo

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden