opgelicht

Beste Badoo mensen denk aan wat er bij opgelicht op televisie is gebeurt Badoo heeft ook Amerikanen erop zitten die je willen kaalplukken met mooie verhalen en liefdesverklaringen trap er niet in ben zelf ook een slachtoffer vraag me af of Badoo er iets aan kan doen. Meer gegevens of search van te voren met aanmelden maar dan denk ik dat er snel een kostenplaatje aan komt. Een gewaarschuwt mens telt voor twee.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
te weinig controle op inschrijvers

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

reacties

Ook ik ben er tegen een aangelopen op Baddo kwam uit Manchester en ging voor zijn werk naat Nigeria eerst veel leuke mailtjes zelfs telefoontjes ..liefdesverklaringen en de hele bende!!! eenmaal in Nigeria ging er van alles fout bij meneer en begon om geld te vragen later was het gewoon bedelen en zwaar beledigd dat ik hem niet ging helpen en geld naar hem ging sturen..heb het aangegeven bij Badoo maar niks gehoord en meneer staat er nog steeds op en zoekt natuurlijk andere slachtoffers!!! wees gewaarschuwt!!!

Hier ook een leuke "Amerikaan" die handelt in goud/stenen/auto's, zelfs webcam contact gehad!
Toen hij in Ghana aankwam waren zijn koffers gestolen..............of ik ff geld kon sturen.Zelfs zoonlief van 7 kwam online. Hoe kunnen we de mensen wiens foto's hiervoor worden gebruikt waarschuwen???????????????????????????????

En Badoo doet er NIKS aan.

soortgelijk meegemaakt. Kwam uit Newcastle ging voor werk naar Africa. Kon ATM card niet gebruiken en vroeg om geld om zijn zaken verder af te kunnen regelen. Ben nu nog verbonden om uit te vinden hoe en wat. Badoo gevraagd om ondersteuning

Je moet goed oppassen wat er gebeurt. Ik als jongen zijnde wordt door meisjes aangesproken en dan vragen ze je telefoon nummer. Dan smsen ze je via een informatie nummer wat je niet ziet. en iedere keer als je reageert wordt er 1.50 afgeschreven. resultaat: telefoon rekening van 180 euro ipv 35 euro wat mijn abonnement is. Ook wordt je aangesproken en lokken ze je naar andere datingssites waar je ook fors moet betalen.

Ik ben ook voor de gek gehouden geweest een man had mooie praatjes had mij van alles beloofden ineens was hij verdwenen op badoo is toch wel toevallig dus vrouwen oppassen met badoo

Ik had een Hollander leren kennen via baddoo en die man kon zo op me inspreken dat ik snel hem life geb gezien. Heeft zich in het gezin men twee jids mooi gepraat en van alles beloofd.....en als ik achter zijn plan aankwam en hem terug op zijn bestemming had afgezet me belogen over alles. De benen genomen eb gevlucht op een parking in Mechelen. Hij moest zogezegd plassen. Liep weg naar een auto die hem ophaalde ij noemt zichzelf Senna gonzalez. Maar heeft meer namen zoals senna van der velde op fb alsook Chris de boer. Let aub op van deze man heeft ons een hele week belogen en was iets van plan...maar was gelukkig erop tijd bij.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden