1x "klik" en je komt er niet meer vanaf!!!!

1x "klik" en je komt er niet meer vanaf!!!!

Vriendin van mij had mij een bericht gestuurd via Badoo dus ik dacht ga even kijken wat ze heeft gestuurd ( dit s via mail gedaan ).. Moest ik eerst me gaan aanmelden een foto erop zetten en dan kon ik pas haar mailtje lezen.. Wat blijkt s dit gewoon puur spam die zij via facebook hebben gestuurd! Me vriendin wist er niks van en had nix gestuurd.. Nu krijg ik hartstikke veel mails voor dates en probeerde me profiel te verwijderen zit er een wachtwoord op!! Dus na een dag heb ik eindelijk me profiel kunnen verwijderen! Vind het gewoon schandalig dat het via facebook al je foto's pakt!!

Sterke punten
Hebben ze niet!

Zwakke punten
Een erg agressieve dwangmatige site waar je gelijk aan vast zit en gelijk je facebook foto's etc overneemt!! Mijn advies gewoon weg kliKken!!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

reacties

Mij is hetzelfde overkomen als norma jeane en ik probeer steeds weer maar mijn profiel te verwijderen, maar dit lukt gewoon niet. Het wachtwoord waar ik mij mee aanmeld, daar kan ik niet mijn profiel mee verwijderen. Ik heb al een mail gestuurd naar de site, maar krijg geen reactie. ERG irritant. Weet iemand hoe ik mijn wachtwoord kan achterhalen??
Het is een vreselijke ordinaire site die totaal geen service verleent.

@ hellepie, ik heb 3x me wachtwoord veranderd met "wachtwoord vergeten" Bij de laatste keer heb ik gewoon 123456 ingetoetst als wachtwoord en kreeg het er eindelijk af! Nu krijg ik alleen een stomme mail dat mijn "profiel" nog een maand blijft bestaan voor als ik me bedenk! Nou dat was echt de druppel!

Hoop dat je nu wel je profiel kan verwijderen!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden