fakers...

Badoo is een site waar men vooral op geld uit is. De teksten zijn en op een vertaald, daardoor krijg je steeds het allerdomste zinnetje: wilT (en daarachter dan de activiteit).
Het vergaat er van de nep profielen en de fakers, en eeeh...heren, dames, als je iets of iemand niet vertrouwt kun je die ook nog eens met naam en toenaam googlen.... Sommige mensen staat ook op hyves en facebook (linkedin) en dan kun je prima nazien wat hun echte leeftijd en relatiestatus is... :-).

Als je toch perse lid wilt worden... doe dan even iets aan je zichtbaarheid op internet bij 'instellingen'... anders weet de hele wereld via google dat je aan het daten bent :-))).
Ik zou er overigens geen stuiver voor betalen, los van het feit dat je wel makkelijk per sms kunt betalen, maar allerminst duidelijk is hoe je er weer van af komt ...

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

1 reactie

Yuna ik heb mij ingeschreven per toeval via Spanje en je hebt maar 1 sms ke sturen om er weer vanaf te komen. Zonder één enkel probleem.
Het enige dat je moet doen is als je je inschrijft dan krijg je een berichtje waarin staat hoe je moet uitschrijven met een code bij jou inschrijvingscode en die moet je altijd meesturen. Dus best je ontvangen berichtje bijhouden of overschrijven en ergens goed bewaren zodat je het juiste berichtje stuurd om er vanaf te geraken.
Groetjes Gunter.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden