badoo

ik kan niet inloggen. krijg elk uur weer dat ze aan het aftellen zijn omdat ze aan de site aan het werken zijn. ieder uur springt ie weer af te tellen van een uur af. een uur later springt de afteltijd weer op een uur :S ik krijg wel mailtjes dat ik berichten ontvang, maar kan ze dus niet lezen omdat ik niet online. hoezo anderen wel en ik niet? beetje vreemd allemaal. verder totaal geen problemen gehad. maar vanaf gister, dat ik heb gezien, kan ik er niet meer op.

Sterke punten
gratis profielen bezoeken en chatten.

Zwakke punten
site is niet beschikbaar voor mij maar wel voor anderen terwijl er aangegeven staat dat ze aan de site aan het bouwen zijn..

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

32 reacties


ja inderdaad ik kan ook niet meer sinds gisteren op de site en er komt steeds op ssst we slapen en er word afgeteld maar het herspringt steeds weer terwijl er vrienden van mij wel op de site kunnen hoe kolt da??

oadjeok ik kan al vanafgisteren niet op badoo komem wat is daar de oorzaak van

klopt volkomen je kan er niet op en toch krijg ik melding dat ik berichtjes heb gekregen waarom zij wel en ik niet , en waarom niet s'nachts aan de site werken zodat de leden er weinig last van hebben

nou ik heb het idee dat ze er niet echt mee bezig zijn. anders zou niemand er op moeten komen toch? ik vind dit echt heel erg raar...

Heb hetzelfde probleem, vanaf 14-06 ongeveer 23.00. Heb geprobeerd in te loggen via pc van vriendin ( ander IP-adres dus ) maar dat lukt ook niet. Het stomme is dat ik af en toe wel in het beginscherm kom, mijn inloggegevens invul en dan krijg ik weer die leuke sssst site. Maar ik sta dus wel als online op de site??!! Heb al via haar badoo account mail gestuurd over dit probleem maar heb weinig hoop op reactie.Heb al eerder over superkrachten diverse mails gestuurd maar never nooit een reactie op gehad. Ik wacht nog even dagje af en anders maar een nieuw profje aanmaken, is verder wel leuke site.

Even een ps'je: mijn vriendin kan dus wel inloggen.

ik kon niet eens een klacht sturen. ik kon wel de antwoorden lezen bij die faq's. maar als ik dan contact op wilde nemen met hun omdat mn antwoord er niet bij stond, kwam ik weer op dat sst gedoe..

Yeah, ik kan weer inloggen!!!!!!!!!!!!!!!!! Op een half uur na 24 uur niet in kunnen loggen maar....de aanhouder wint!!

ik kan er ook weer op ja

ik heb het zelfde probleem als jullie kom er niet op, constant badoo-Sssst,,,we slapen
hoe ken ik dit verhelpen???

Ja nu zit ik dus ook met dit probleem, ik kom niet meer op de sit van badoo. constant sssst... we slapen en dan begint de teller weer opnieuw. Is er iemand die weet hoe lang dit gaat duren, of kan ik nu beter een nieuw profiel aanmaken.

Ik heb mijn profiel verwijderd van Badoo. Weet iemand hoe ik mijn superkrachten kan stoppen? Deze is namelijk nog steeds aktief. Ik ben teruggegaan naar Badoo, maar kan het nergens vinden.Het smsje dat ik destijds heb gekregen, heb ik niet meer. Heb mijn profiel weer verwijderd.

Ik wil stopppen met mijn account bij badoo maar dat gaat niet.

Voor Lilian: Helaas heb je dat smsje verwijderd. Als je "stop" naar de afzender van het smsje terugstuurt stoppen je superkrachten pas.
Voor Eva: verwijderen moet toch zeker kunnen, heb mijn account bij Badoo een week of 4 geleden nog verwijderd. Het leuke is alleen dat ze je toch mail blijven sturen. Ik kreeg deze week een mail van Badoo waarin ze schreven dat ik een bericht op Badoo had gekregen van iemand waarvan ik toevallig weet dat hij zijn account ook heeft verwijderd, nog voor mij.

Voor duvelke.
Ik heb mijn superkrachten toch nog gestopt gekregen afgelopen week.

Ik kan via de pc niet meer op www.badoo.nl of badoo.com op de site komen, maar anderen kunnen dat wel. Zelfs via mobiel is de site te bereiken..... vreemd!? Kent iemand dit probleem. Met inloggen en opheffen van het account nooit eerder een probleem gehad.

Leuk tijdverdrijf verder......

hoe kam ik mijn profiel helemaal verwijderen van baboo.com

naar waar stuur ik een msm om mijn profiel te verwijderen en hoe gaat het helemaal in zijn werk stap voor stap

Sssst?we slapen!
We zijn een aantal nieuwe speeltjes voor jullie aan het maken om je mee te vermaken. Haal de champagne maar alvast, het aftellen kan beginnen:

Help ik kan ook niet meer op Badoo komen. Snap er niets van. Kent iemand dit probleem?

ik heb ook al de hele dag stt we slapen kan ook niet inloggen maar ben voor anderen wel online kan ook geen berichten lezen niks
hoe kun je dat verhelpen
alsvast bedankt voor de hulp

Help! Ik heb mij drie weken geleden afgemeld met mijn profiel op baddoo. iedere keer bij het opstarten van mijn pc krijg ik een melding op mijn scherm van baddoo om mij aan te melden. Dit wil ik niet meer!!!!!! heb Baddoo meerdere keren een mail hierover gestuurd maar er gebeurt NIETS! iK WIL VAN DIE MELDING AF....KAN IEMAND MIJ HELPEN?

Kan er ook niet meer op met mijn oude inlog (wachtwoord aanpassen leidt tot pagina neit beschikbaar), steeds pagina niet beschiknbaar en als ik dan een mail stuur met het probleem krijg ik geen reactie. Mijn zgn. superkrachten lopen wel door ! Heb nu nieuwe inlog gemakt en dat werkt wel maar heb dan geen contcaten meer die ik dus had en ben mijn suoerlrachten kwijt. Wie kan helpen ?

Dit krijg ik als ik een nw wachtwoord wil aanvragen.......al meer dan een dag lang

Hey, wat is er gebeurd?
Excuses voor het ongemak, deze pagina is tijdelijk niet bereikbaar.
We zijn momenteel aan het probleem aan het werken (201-0010).

Je zult deze service over een paar minuten weer kunnen gebruiken. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon de andere delen van onze site gebruiken.

Opnieuw proberen

Ook ik kan niet inloggen op badoo. Krijg ook telkens sssst, we slapen.
Geprobeerd om met een nieuw wachtwoord in te loggen, maar dat werkt ook niet.
Krijg geen melding dat mijn nieuwe wachtwoord geactiveerd is.
Krijg wel van vrienden te horen dat ik met mijn account online ben.

Ik heb net van de week voor een mijn superkrachten genomen.....erg toevallig dat ik niet niet kan inloggen.

Kreeg op 20 mei reactie van Badoo :
Beste Harald,


Bedankt voor uw e-mail. Wij zijn op het moment hard aan het werk om dit probleem op te lossen, onze excuses voor het ongemak! Gelieve nog even geduld te hebben terwijl wij dit probleem aan het oplossen zijn.




Met vriendelijke groeten,


Het Badoo Support Team

20 mei was dat en nog steeds kan ik er niet op, wat dus ook inhoudt dat mijn superkrachten abbonnement doorloopt en ik er niks mee kan. IK heb een nieuwe account aangemaakt op een ander mailadres en dat werkt wel.
Heel vreemd maar op verdere malls krijg ik geen reactie meer.......waar kunnen we hier verder actie ondernemen want dit lijkt erg op bedrog !


Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden