99% oude brol

99% oude brol

Zoals in vele reacties hier te lezen is klaagt men dat er weinig "gezegd" wordt.

Dat komt omdat de site geen oude profielen opruimt waardoor je (misschien bewust) meestal oude profielen ziet die al lang niet meer actief zijn. Op die manier blijf je langer op de site en ga je mss betalen om populairder te zijn ...

Het valt immers op dat nergens in de profielen je een datum of moment kan zien wanneer het laatst online was. Volgens mij is het OVERDUIDELIJK dat men je lokt met de enorme hoeveelheid profielen, maar gezien er maar weinig mensen online zijn (ook op spitsmomenten zoals 's avonds) is het duidelijk dat je evengoed via google afbeeldingen naar vrouwenafbeeldingen kan zoeken, ze zal daar evenveel reacties krijgen.

Sterke punten
Het pushen om te betalen, het kinderachtig behandelen van leden met stickers, die voorgekauwde boodschappen, de meldingen die je krijgt zijn in de stijl alsof die voor een kleuter opgemaakt zijn

Zwakke punten
Geloofwaardigheid is ver zoek, je ziet duizenden profielen doch je twijfelt meer en meer of dat wel echte en/of actieve profielen zijn

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

3 reacties

Als je met je muis op het bolletje (groen bij online, grijs bij offline) bij hun gebruikersnaam gaat staan kun je zien wanneer ze voor het laatst online zijn geweest. Helaas telt Badoo alleen maar tot één week terug... Als er staat 'Laatst online: meer dan een week geleden' dan kan dat dus ook gewoon een paar jaar geleden zijn! Berichtjes sturen naar vrouwen die "meer dan een week geleden" voor het laatst online zijn geweest is voor 99,99% totaal zinloos.

Ik heb dit intussen ook gevonden (wel verdacht dat ze dat op die manier laten zien en niet zoals nadere sites via gewoon in het profiel.)
Maar je hebt gelijk, nu ik het kan verifiëren zie ik dat bij het "kennismakingsspel" bijna iedereen staat op "1 week geleden" ... Net zoals de site Twoo die dat ook zo zet, wil men vermijden dat de echte laatste aanmeldingsdatum getoond wordt, want dan zou je zien dat ze gewoon alle stokoude profielen die al jaren niet meer op de site geweest zijn laten staan ...
Reageren is dus bijna altijd verloren tijd. Je moet eerst 100 profielen wegklikken eer je eentje ziet dat minder dan een week geleden online geweest is, en dan merk je dat het eentje is die dan nog aan de andere kant van Belgie woont. Laat staan dat je het enorme geluk zou ghebben dat ze de moeite doen om te antwoorden.

Als je betaalt voor zo'n site, dan moet je wel een wanhopige idioot zijn ...

Voor dat kennismakingsspel worden ook profielen "gerecycled".
Profielen waarbij je op het kruisje hebt geklikt komen een maand later weer voorbij. (Of ze maken elke maand een nieuw profiel aan, kan ook.)
Profielen waarbij je op het hartje hebt geklikt komen een half jaartje later weer voorbij. Ik zag dit bij mijn favorieten. Bij vrouwen waarbij ik een half jaartje geleden op het hartje had geklikt en in mijn favorieten had gezet kan ik nu ineens weer op het hartje of kruisje klikken.
Twee vriendinnen van mij die ik persoonlijk ken hebben ook een profiel op badoo, maar zijn al lang niet meer online geweest. Toendertijd voor de lol op het hartje geklikt en ze in mijn favorieten gezet. Beide kwamen ineens weer een keer in dat kennismakingsspel voorbij.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden