nep

Allemaal fake, wat me opvalt is dat mannen tevreden mogen zijn als zij gemiddeld een 5 hebben terwijl de meest gore lelijk dames een 6-7 scoren? Kom op man deze site deugd voor geen kant. Nu ben ik geen mannen expert als man, maar in sommige profielen van goed uitziende mannen zijn 3 terwijl een meisje een klein beetje make-up heeft en dat een 7 is? Hier geloof ik niets van. Het lijkt mij sterk dat 99% van de mannen lelijk is. Veel vrouwen worden overhyped.

Mijn advies is dan ook mannen, ga aub in het echt af op een vrouw. Dit is hwt leukste manier van contact maken en real. Verwacht niet dat vrouwen op jou gaan afstappen want daar zijn de meeste vrouwen te laf voor. Doe gewoon je ding op een feestje, babbeltje, wees sociaal en niet wanhopig en de rest komt vanzelf. Accepteer ook dat niet iedereen je leuk kan vinden.

Sterke punten
Mannen stimuleren om in het echt op pad te gaan.

Zwakke punten
Overschatte vrouwen met hoge beoordelingen en goed uitziende mannen met lage.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

8 reacties

De vrouwen blijven alleen en de mannen blijven ook alleen.

Ik denk dat het aantal fake profielen wel mee valt omdat ik soms bekende vrouwen uit mijn regio tegen kom. Wat ik belachelijk vind is dat je kan stemmen op foto's. Dit slaat nergens op. Vernedering tot en met terwijl sommige vrouwen best spontaan zijn. Een foto zegt dus niets. Maar praktisch iedereen zal zijn beste foto publiceren, de meesten van jaren geleden.

Op een datingsite moet je er als man als een filmster uitzien en/of rijk zijn.En als je er als een filmster uitziet en/of rijk bent,dan heb je geen datingsite nodig.

@ Nadenker, ik denk dat een datingsite voor veel mensen de ideale uitkomst is. Sommige zijn alleen en hebben geen vrienden om te stappen. Maar als je telkens fake profielen tref en medewerkers van relatieplanet chat, kom je geen stap verder. Alles draait om geld en iedereen wil zijn of haar baantje behouden. ook relatieplanet en lexa moeten hun kop boven water houden en zijn gedwongen om hun leden te besodemieteren door zelf berichten te sturen. Anders zijn ze hun inkomen a' 43,00 euro per lid per 3 maanden kwijt. It's so easy.

Wat is het doel van een betaalsite?
1 Je aan een date helpen.
2 Je laten betalen
Schappen wat niet past.

Ben nu een paar maanden op badoo; geloof me er gaat niets boven de ontmeoting met iemand in real life !!!! je mailt je suf; vrouwen zijn bang, of zo verlegen dat t eng is......

Ben nu een paar maanden op badoo; geloof me er gaat niets boven de ontmeoting met iemand in real life !!!! je mailt je suf; vrouwen zijn bang, of zo verlegen dat t eng is......

Niveau is al evenmin om over naar huis te schrijven ! De enkele serieuze dame die het echt waard is lukt dat zeker buiten datingsites als badoo om !!!!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden