hoerensite

Ik wil ff inhaken op al die vrouwen hier die beweren dat alleen bijna alle mannen op badoo altijd op sex uit zijn. Ik heb nu 3 dates achter de rug waarvan de eerste al bezet was (bleek later) en de laatste 2 wouden alleen een vluggertje scoren,wat er ook is gebeurt bij 1. Een relatie wilden ze verder niet omdat ze daar te ongebonden voor waren. Dus vrouwen doe niet allemaal zo fucking hypocriet altijd. Vraag en aanbod weetje. Niet alle mannen zijn zo!

Sterke punten
snel sex

Zwakke punten
niks serieus te vinden

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

3 reacties

goed review, wel bizar dat je er achter kwam dat ze bezet was.

meeste meiden vragen er ook zelf om door de meest sexy foto's te posten,daarmee wek je de intentie om alleen maar sex te willen of een hele brok aandacht,vaak zijn ook de fakers de meest lelijke meiden die faken door foto's van anderen te gebruiken doordat ze geen aandacht krijgen. Als een vrouw een leuke jongen wil leren kennen plaatst dan als eerste geen ordinaire foto's zo vraag je er ook zelf om dat je allen van die geile mannetjes aantrekt,en toon gewoon wat interesse,iets wat voor vrouwen haast onmogelijk is.

@ Pino,ik kwam er pas later achter ja,nadat ze me een tijdje aan het lijntje had gehouden en een beetje ruzie hadden gekregen,toen vertelde ze het pas,als ze direct zeggen of ff plaatsen in je pf dat je bezet bent krijgen ze natuurlijk ook geen aandacht. Nog zoon minpunt,bijna geen 1 vrouw doet daar moeite voor om ff een fatsoenlijk oproepje te doen,ja kom er zelf maar achter,en dat heb ik geweten,alleen moeite om meest sexy foto's te posten,bah,bah.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden