Oplichters

ten eerste zijn veel profielen fake maar wat nog veel erger is badoo schrijft gewoon geld af van je rekening zonder toestemming
En niks is terug te halen of terug te storten want dit is volgens hun NIET mogelijk.Ze lichten je gewoon zwaar op

Zwakke punten
ze halen zonder toestemming geld van je rekening af!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

7 reacties

je schrijft je in bij een datingsite en geeft je bankrekeningnummer voor betaling.
Als je geen toestemming hebt gegeven voor een 2e automatische incasso, en er is wel een bedrag afgeschreven, dan kun je het bedrag storneren. Via internet bankieren of je bank bellen en dan doen zij het voor je. Dit kan in ieder geval binnen 4 weken na afschrijving.

Helaas gaat dat storneren niet, ik heb het zelf geprobeerd en de bank heeft het geprobeerd. de betalingen lopen via ayden, en deze hebben een systeem waardoor bedragen niet teruggehaald kunnen worden.

ik had eigenlijk voor de eerste keer al geen toestemming gegeven, want ik wilde het voor 1 maand proberen en toen is er voor een half jaar afgeschreven. hierover contact gehad met badoo en ze konden hier niks aan doen etc etc. ik heb toe aangegeven dat ik dit NIET wil dus ook geen toestemming geef om nog geld van mijn rekening te halen maar ze doen het gewoon doodleuk toch.

maar zelfs de bank kan het geld niet terughalen.
Ik hoop dat ik hiermee mensen waarschuw om totaal geen betalingen te doen aan Badoo

Dit heb ik ook gehad!wanneer je kiest voor eenmalige machtiging
wordt er bij je instellingen een vakje automatisch aan gevinkt dat badoo bij afloop het zelf mag verlengen! Dit kun je uitschakelen maar gaat dus inderdaad zonder toestemming!!!

Bedankt voor de waarschuwing. Ik begrijp niet hoe ze hiermee weg kunnen komen ! Ik hoop dat je een weg zult vinden om je geld terug te krijgen....

Er is nog niks veranderd ook bij mij innen ze even in drie dagen achter elkaar 80 euro maar ik heb alles teruggeboekt dus denk er om wat je doet bij badoo!!

mijn ex vrouw is aangesloten bij Badoo en heeft daar ook een vogelaar gevonden . nog steeds staat haar profiel open en blijkt dat zij foto`s gebruikt die genomen zijn bij mij in huis met mijn interieur als achter grond . graag wil ik weten hoe ik die foto`s kan laten verwijderen of badoo er toe verplichten .

Wanneer je kiest voor !!!!!!!!!!!!!!!! eenmalige machtiging !!!!!!!!!!!!!!! (NIET DUS!!!)
wordt er bij je instellingen een vakje automatisch aangevinkt, waar je pas achter komt als je je rekening checkt,1e x netjes onder de naam BADOO, vervolgens via ander bedrijf AYDEN, had voor een week premium (na deze week profiel niet meer aangeraakt, kreeg het niet verwijdert dus had ik alles in profiel leeg gemaakt), en het verneukeratieve is ook nog eens dat het dus niet meteen aan blijft staan of geincasseerd wordt, maar dat ze na een maand op eens elke week gaan incasseren.
heb dus nooit voor een automatich iets gekozen, bovendien hebben ze alles netjes verstopt, je moet andere internet site gebruiken om erachter tekomen hoe je het uitzet en je profiel verwijdert, maar schijnbaar blijven ze die ook nog eens stiekem gebruiken.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden