Alleenstaande-Papas

Online op zoek naar vriendschap! Op AlleenStaande-Papas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande papa's. Op AlleenStaande-Papas.nl kunnen ook alleenstaande mama's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande vaders. Alleenstaande papa's kunnen op de site dus ook op zoek naar contacten voor een leuke date. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar leuke contacten! Of dit nu voor vriendschap is of om te daten met die perfecte match, AlleenStaande-Papas.nl biedt deze kans!

Inschrijven

Personen die op zoek zijn en of interesse hebben in alleenstaande papa's, kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!', kan men een gebruikersnaam, de persoonlijke voorkeuren en e- mail adres ingeven. Men kan ook aanvinken of men speciale aanbiedingen via e- mail wilt ontvangen. Hierna kan men op 'inschrijven' klikken. Na zich ingeschreven te hebben op deze site, wordt er een activatie link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om het account te activeren. Hierna kan men direct surfen op deze site en op zoek gaan naar geschikte dates met alleenstaande papa's.


Gratis account en VIP lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis 'alleenstaande papa's' account aan te maken. Met dit account kan men een eigen profiel aanmaken en bewerken indien nodig. Verder kan men standaard berichten sturen naar andere gebruikers, foto's bekijken, foto's plaatsen en gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Verder heeft men ook de mogelijkheid om tegen een kleine financiële vergoeding, VIP- toegang te krijgen tot de site. Deze gebruikers hebben niet alleen toegang tot de standaard functies van de sites, maar men kan ook gebruik maken van de foto zapper functies, privé berichten sturen en ontvangen, extra foto's van gebruikers bekijken, uitgebreid zoeken naar interessante matches en chatten met andere gebruikers.


Kosten

Het aanmaken van een account op alleenstaande papa's is geheel gratis. Met een dergelijke account heeft men echter beperkt toegang tot de site. Gelukkigerwijs kan men tegen een kleine financiële vergoeding volledig toegang krijgen tot de site, de zogenoemde VIP toegang. Het tarief voor VIP- toegang tot de site ziet er als volgt uit: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd


Profiel verwijderen

Sommige personen die reeds een partner hebben gevonden of die vanwege een bepaalde rede geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, vragen zich af hoe zijn hun profiel kunnen verwijderen van de site. Dit kan men gelukkig snel en eenvoudig doen op deze site. Als eerst moet men inloggen op de site en dan gaan naar het profiel icoontje. Vervolgens kan men dan klikken op 'instellingen' en daarna op 'uitschrijven'. Na de uitschrijving van het profiel bevestigd te hebben, wordt het profiel direct permanent verwijdert van de site. Eventueel lopende abonnementen worden per direct stopgezet en reeds betaalde lidmaatschapsgelden worden niet terug gecrediteerd.


Contact gegevens

Vestigingsadres: AlleenStaande-Papas.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen Nederland Postadres: AlleenStaande-Papas.nl, Postbus 38128, 6503 AE Nederland Nederland Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen deelnemers contact opnemen met de klantenservice van de site door het online contactformulier in te vullen en versturen. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'. Hierin moet men onder andere de naam, inlognaam, e-mail adres, onderwerp en het bericht verwerken.


E- mail notificaties uitschakelen

De website stuurt van tijd tot tijd e- mail notificaties naar het opgegeven e- mail adres van gebruikers. Gebruikers hebben de mogelijk om de e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het profiel icoontje. Hier kan men klikken op 'instellingen' en bij het kopje 'voorkeuren' kan men de persoonlijke voorkeuren aanvinken en of uitvinken. Vervolgens kan men zijn of haar keuzen bevestigen door op 'opslaan' te klikken. Hierna worden er geen e- mail notificaties meer gestuurd naar het opgegeven e- mail adres van de desbetreffende gebruiker.


Alleenstaande-Papas Reviews

  Je kan niks zonder te betalen

  In de omschrijving staat, beperkt toegang.....meer toegang kleine bijdrage.... nou je kan helemaal niks zonder te betalen....en zo klein vind ik de bijdrage niet....je zit direct met een abonnement van minimaal 15euro per mnd🙈 heel jammer

  Sterke punten
  Klinkt leuk

  Zwakke punten
  Je kan niks zonder abonnement

Bezoek Alleenstaande-Papas

Schrijf een review