Alleenstaande-Mamas - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 10 oktober 2018
Alleenstaande-Mamas Logo
 1. Alleenstaande-Mamas informatie
 2. Inschrijven
 3. Gratis lidmaatschap en VIP toegang
 4. E- mail notificaties uitschakelen
 5. Profiel verwijderen
 6. Kosten
 7. Contact gegevens
 8. Alleenstaande-Mamas Reviews
 9. Schrijf ook een review over Alleenstaande-Mamas

Niet tevreden over Alleenstaande-Mamas? Probeer dan eens AlleenStaande-Mamas.nl.

Alleenstaande-Mamas informatie

Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen ook alleenstaande papa's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande moeders. Alleenstaande mama's kunnen op de site dus ook op zoek naar contacten voor een leuke date.

Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar leuke contacten! Of dit nu voor vriendschap is of om te daten met die perfecte match, AlleenStaande-Mamas.nl biedt deze kans!

Alleenstaande-Mamas Details

Hits: 3687

URL: http://www.alleenstaande-mamas.nl/

Categorieën: Single Parents Dating

Reviews: 0

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in alleenstaande mama's, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Op de startpagina van de site, onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!', kan men namelijk een profiel naam, de voorkeuren en een e- mail adres ingeven. Vervolgens kan men klikken op 'inschrijven', waarna een bevestigingsbericht wordt verstuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar een date met alleen staande mama's.

Gratis lidmaatschap en VIP toegang

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op alleenstaande mama's. Met dit account heeft men dan toegang tot de standaardfuncties van de site. Men kan bijvoorbeeld een profiel aanmaken profielen van andere leden bekijken, standaardberichten versturen, foto's plaatsen en gebruik maken van de standaard zoekfunctie van de site. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om het account te upgraden, waardoor men VIP- toegang krijgt tot de site. Hierdoor krijgt men toegang tot alle functionaliteiten van de site. Men kan hierbij de foto zapper opties gebruiken, persoonlijk berichten versturen, extra foto's bekijken, uitgebreid zoeken naar interessante gebruikers en gebruik maken van de chatopties van de site.

E- mail notificaties uitschakelen

Het kan wel eens voorkomen, dat de site e- mail notificaties stuurt naar het opgegeven e- mail adres van gebruikers. Personen die geen e- mail notificaties wensen te ontvangen, kunnen dit uitschakelen. Dit kan men doen door te gaan naar het profiel icoontje, welke rechtsboven aan de pagina te vinden is. Men kan hier klikken op 'instellingen' en dan op 'voorkeuren'. Vervolgens kan men de diverse voorkeuren aan en of uitzetten. Na de juiste voorkeuren aangevinkt te hebben, kan men op 'opslaan' klikken.

Profiel verwijderen

Personen die reeds een alleenstaande mama hebben gevonden of die vanwege een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te klikken en te gaan naar het profiel icoontje. Hier kan men dan klikken op 'instellingen en vervolgens op 'uitschrijven'. Hierna wordt het account permanent verwijdert van de database van de site. Eventuele lopende abonnementen worden per direct stopgezet en niet gebruikte credits worden niet terug gecrediteerd.

Kosten

Personen hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op deze site. Met dit account heeft men dan toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om tegen een kleine financiële vergoeding VIP- toegang te krijgen tot de site. De kosten hiervoor zijn:
1 maand VIP € 24,99 /mnd
2 maanden VIP € 19,99 /mnd
4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Contact gegevens

AlleenStaande-Mamas.nl is een site van:
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met de helpdesk van de site door het online contactformulier in te vullen en op te sturen. Dit formulier kan men onder andere benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'. Hier moet men dan een naam, inlognaam, e- mail adres het onderwerp en bericht ingeven.


Maak nu een gratis account aan op Alleenstaande-Mamas

Alleenstaande-Mamas Acties & Nieuws

 • 7 mei 2012 Moederdagkorting op Alleenstaande-Mamas.nl
  Komend weekend (11 t/m 13 mei) krijgen alle bezoekers 20% korting op Alleenstaande-Mamas.nl - speciaal voor Moederdag! Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Op AlleenStaande-Mamas.nl kunnen ook alleenstaande papa's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande moeders. Al Lees verder

Reviews en Ervaringen over Alleenstaande-Mamas

Er zijn nog geen reviews geschreven over Alleenstaande-Mamas

Schrijf ook een review over Alleenstaande-Mamas

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Alleenstaande-Mamas aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alleenstaande-Mamas aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alleenstaande-Mamas


Home » Single Parents Dating » Alleenstaande-Mamas