Oplichterij

Deze site is pure oplichterij , dames willen enkel chatten , niet afspreken , Het koste me 200€ aan credits eer ik het door had . Ik denk dat de dames er zelf een percentje van meepikken ..

Zwakke punten
Pure. Oplichting

Bezoek Afspraak.nl Reviews over Afspraak.nl

reacties

De dames verdienen tussen de 10 en 15 cent per bericht. De rest gaat naar de eigenaar.

Thx voor de bevestiging en wie is de eigenaar ?

Dat is moeilijk te achterhalen. De Informatie over hun en waar ze zitten is vals. Ze willen niet opgepakt worden door fe politie en slachtoffers die wraak willen nemen. Om hun echte adres te achterhalen moet je een hacker zijn en verstand hebben van ICT. Dat soort malafide bedrijfjes verschuilen zich achter diverse BV's en zoeken de grenzen van de wet op.

Dus best wegblijven dan , ik zie dat je ook al andere sites hebt bekeken zonder succes .
Heb je ondertussen al wel een site gevonden die succesvol en bertrouwbaar is ?

Im het begin hen ik datingsites getest, maar nu niet meer. De uitslag is voor mij voorspelbaar. Ik heb op Lexa, Knuz en Paiq gezeten. Op Lexa rn Knuz had ik een paar dates, maar niet voor herhaling vatbaar. Ik zit nu niet meer op datingsites. Misschien dat ik de dating app op Facebook gs uitproberen. Kost niks.

@Peter Zonde dat mensen hier steeds in trappen. Een ‘dating’ site voor een snelle wip, tja klinkt wel iets te goed om waar te zijn vind je niet? Ik vraag me dan ook af wat je motiveerde om er zoveel geld in te stoppen.

Ik moet dan ook bekennen, als je dat geld investeert in een ‘echte’ dating site dan haal je meestal niet veel meer resultaat, hoe serieus je dan ook bent. Ik zeg probeer deze tijd uit te zitten, en ga in het echte leven vrouwen te ontmoeten. Online daten kan best werken, maar is je tijd, moeite en geld eigenlijk niet waard!

Bezoek Afspraak.nl Reviews over Afspraak.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraak.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden