Affairechat

Affairechat is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Heb je relatieproblemen, op zoek is naar stiekem chat avontuurtje of affaire? Bij Affairechat kun jij in contact komen met mensen die hetzelfde willen. Een affaire kan op ontzettend veel manieren ontstaan, maar de laatste jaren is er een grote toename van online affaires te zien. Niet zo gek met de 'vreemdgaan-sites' die de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Hoe ontstaat dan zo'n affaire op het internet precies en wat kun je beschouwen onder een affaire?. Wat is dan een affaire? Een affaire is een (buitenechtelijke) liefdesrelatie met iemand anders dan de eigen partner. Andere woorden die gebruikt worden bij een affaire zijn overspel en een verhouding. Het begrip affaire kan op verschillende manieren worden omschreven en hoeft niet per se iets met relaties en ontrouw te maken te hebben. Bij een affaire komt dus vreemdgaan kijken. De eigen partner wordt bedrogen. In het algemeen wordt een eenmalig slippertje niet als affaire gezien. Bij een affaire gaat het meestal om overspel voor langere tijd. De eigen partner heeft geen weet van de seksuele escapades van zijn of haar partner buiten de eigen slaapkamer. Maar jij bent jij en je partner is je partner. Jullie kunnen beiden hele andere definities geven aan een affaire, evenals voor vreemdgaan. Waar voor de ene persoon chatten met een andere man of vrouw al volkomen not done is, is het voor de andere persoon helemaal geen probleem als je met een ander het bed in duikt. Zolang je maar niet verliefd wordt (vaak het geval bij swingers). Wat een affaire dus precies voor jou inhoudt en waar je precies naar op zoek bent als je een affaire wilt starten, is dan ook geheel aan jou. In ieder geval is het goed om te weten dat iedereen een andere definitie geeft aan een verhouding. Als je besluit om een affaire aan te gaan via Affairechat.nl is het goed om dat in je achterhoofd te houden. Want de kans dat je overspel vroeg of laat uit gaat komen, is immers altijd aanwezig. Zeg nooit dat je niet gewaarschuwd bent voor deze site!

Inloggen Affairechat.nl

Een anoniem profiel aanmaken bij Affairechat kan in slechts enkele minuten. Zoals veel andere sites kies je een gebruikersnaam en profielfoto. Affairechat raadt zelf aan om een gebruikersnaam te kiezen die iets meer vertelt over jezelf. Een uitdagende foto (zonder smakeloos te worden) zal ook zeker de aandacht trekken. Je vult je persoonlijke voorkeuren en gegevens in, in je profiel. Leden van Affairechat kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken van Affairechat zul je je eerst moeten aanmelden en een profiel aanmaken. Aanmelden is heel eenvoudig bij Affairechat. Zodra je je gegevens hebt ingevuld ontvang je per e-mail een activatielink. Via deze link heb je meteen toegang tot de chat.


Aanbieding Affairechat

Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen voor Affairechat te vinden op onze website. Check dus af en toe onze website om te zien of er leuke acties zijn. [b]Actuele kortingen:[/b] Meld je gratis aan en krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.


Discreet Contact

Op Affairechat kun je foto's uploaden bij je profiel en zelf bepalen wie jouw foto's te zien krijgt. Je kunt er namelijk voor kiezen om je foto's te anonimiseren met de blur functie. Pas wanneer jij iemand toegang geeft tot je foto's kan hij of zij deze bekijken. Je hoeft deze optie natuurlijk niet te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen je foto's openbaar te maken of alleen bepaalde foto's af te schermen (bijvoorbeeld foto's waarop je herkenbaar bent).


Kosten

Registreren en een profiel aanmaken op Affairechat is volledig kosteloos. Je ontvangt ook meteen 5 gratis credits waarmee je contact kunt leggen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Affairechat werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen of, en hoeveel je uitgeeft bij deze dienst. Geen verrassingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost slechts € 9,99 gerekend. De kosten van een bundel van 50 Credits bedragen € 39,99 en de grote voordeelbundel van 300 Credits is er voor € 199,99. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet.


Contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Affairechat? De klantenservice van Affairechat helpt je graag verder. Schrijf Affairechat een brief: Next Step Media B.V. Klantenservice Nederland Louis Couperusplein 2 2514 HP Den Haag Nederland Of stuur Affairechat een e-mail: [email protected] met Affairechat in de onderwerpregel.


Affairechat Reviews

  Next Step Media B.V

  Voordat mensen hier gaan registreren, zouden zij zich moeten realiseren dat ze alleen al door deze website bedrogen kunnen worden.
  En ik zou hen dan ook willen vragen, hoe dat nu voelt?

  Geen. Dit soort datingwebsites zouden vanuit de regering verboden moeten worden. Alleen al om de naam.
  Vreemdgaan zou niet gepromoot moeten worden.
  Dat gebeurd zonder zo'n website al genoeg, met vele gebroken gezinnen tot gevolg die allemaal weer apart moeten wonen = o.a meer woningbouw.

  Zwakke punten:
  De eigenaren van deze website. Wat een zwakkelingen.
  Als ik de macht had, had ik deze persoon/personen een jaar zware arbeid-taakstraffen gegeven.

  Sterke punten
  Geen. Dit soort datingwebsites zouden vanuit de regering verboden moeten worden. Alleen al om de naam.
  Nu is zo'n bedrijf ook nog eens gevestigd in de hofstad.

  Vreemdgaan zou niet gepromoot moeten worden.
  Dat gebeurd zonder zo'n website al genoeg, met vele gebroken gezinnen tot gevolg die allemaal weer apart moeten wonen = o.a meer woningbouw.
  En later allemaal vaak maar jammeren van 'veel meegemaakt, burn-out, ptss, liefdesverdriet etc'.

  Zwakke punten
  De eigenaren van deze website. Wat een zwakkelingen.
  Als ik de macht had, had ik deze persoon/personen een jaar zware arbeid-taakstraffen gegeven. Iets wat ze misschien nog nooit in hun leven hebben gedaan.

Bezoek Affairechat

Schrijf je eigen review