Frust.

In één woord een waardeloze site. De beheerders doen wel voorkomen dat zij fake tegengaan en weren maar het is niets anders als fake daar. Zeker 98 % . Eerlijke en oprechte mensen '' profielen'' kom je daar nauwelijks tegen. Mocht het wel zo zijn dan krijgen deze later om een niet duidelijke reden een BAN ! Het is 1 grote speelvijver daar met ook members die continue of zelfs dag en nacht online zijn. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Verschillende reacties gehad, maar als het er op aan komt dan vallen ze in eens weg en hoor je niets meer of blijkt het een getrouwde te zijn en of wonen ze niet in de aangegeven woonplaats enz. enz. enz.. Over taal-gebruik en of andere zaken nog maar niet te spreken. Er zijn profielen bij die bijvoorbeeld aangeven in Zwolle te wonen, Gelderland als provincie aangeven een postcode vermelden ''3621''die in de provincie Utrecht ligt maar vervolgens werkelijk in Gouda wonen. Bij een IP controle. Daar begint het fake al. Maar AdultMatch doet hier niets aan terwijl men aan het IP-adres al kan zien dat de opgeven gegevens niet kloppen. Maar kennelijk leven zij, AM, juist van de faking profielen. Ook zijn op veel profielen al meer als een maand niet meer op ingelogd, dat kan ook 2 of 3 of 6 maanden en of zijn, maar er wordt door AM een maand aangegeven. Dat zijn mensen die kennelijk ook met een enthousiasme zijn begonnen maar hebben inmiddels ondervonden dat het niets oplevert daar als alleen maar fake of speelerijen en met de nodige frustratie over het geheel daar, dus loggen zij om die kennelijke reden niet meer in. NEE aan AdultMatch zeker niet beginnen !!!!

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

1 reactie

Men zal de spelers en fakers wel de hand boven het hoofd dienen te houden bij AdultMatch anders is de site niets meer of bestaat de site niet meer. Zelfde ervaringen
daar gehad. Vrouwen profielen blijken voor het grootste deel, je ziet het al vaak aan de inhoud van het profiel, door mannen opgezet zo ook veel zo bij paren met .... foto's !

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden