Vooral oud vlees ook :-)

Vooral oud vlees ook :-)

Op deze site is ook het volgende een vrij veel gezien beeld:

Een dame waarvan de houdbaarheidsdatum eigenlijk sinds de oorlog al verlopen is ( de 80jarige oorlog dan he...).
Vaak redelijk aan de maat en die uit alle macht probeert om pak hem beet 90 kilo vlees/vet te verpakken in verpakkingen die geschikt zijn tot 55 kilo.
Dat zit dan voor een cam, loensige oogjes die vanachter een uilenbrilletje zitten te loeren naar wat voor kerels er naar hun zitten te kijken (typing)

En dan vol trots verkondigen dat ze een Markies Dekkers setje aanhebben.....
Yep....dat maakt echt het verschil......
Misschien dat je een kerel met een blindegeleidehond dan nog op het verkeerde been kan zetten, maar verder zou ik er niet veel van verwachten als ik die dame was.
Naja, ze kan het anders uiteraard ook nog proberen bij de blindegeleidehond zelf...zo`n hond is wel lief maar heeft verder niet echt smaak ofzo (wel andere vaardigheden ghehe :P ).

En nog een leuke groep dames: ook al redelijk op leeftijd, de door het leven en/of drugs en/of drank getekende gezichten, vol met diepe groeven die ze dan zelf "lachrimpels" noemen.
Wow....neem een close up foto en zet erbij dat t de Grand Canyon is...en het zou best geloofwaardig zijn.
Maargoed, over het algemeen plegen ze dit op te vullen met de weekvoorraad plamuur van de plaatselijke aannemer en doen ze het met een hoeveelheid poeder afdekken zodat t nog wat lijkt.
Ik moest dan ook altijd denken aan de scene uit een fim met Al Pacino, waarin hij zn gezicht begraaft in een berg coke...geen idee waarom dit beeld altijd zo sterk bij me opkwam.
En de manier waarop ze dan gesprekken pleegden te voeren met andere mensen (of wat ervoor moest/wilde doorgaan)......zoooooooooo zuurrrrrrrrr!
Ik stelde me altijd zo voor dat die dames overdag slapen....in een grot....ondersteboven aan hun voeten hangende aan het plafond....hun vleugels langs hun gezicht geslagen.


Maar ondanks het eerder beschreven tafereel, moet men er dan ook weer niet raar van opkijken dat ZELFS DAAR sommige mannen zichzelf zitten te bevredigen :( .
En dan verbaasde zich men over he feit dat mijn vriendin nooit echt veel waarde deed hechten aan eventuele complimenten van die rukvogels hahaha!
Mijn vriendin lijkt overigens op geen enkele wijze op de eerder genoemde dames, dit even voor de duidelijkheid :D .

Maargoed, ik zou uuuuren kunnen tiepen over wat we zoal hebben aangetroffen in de tijd dat we daar lid waren, maar ik denk dat mensen het allemaal maar voor zichzelf moeten gaan beoordelen.
per slot van rekening betaald de mens ook entree om te griezelen in een spookhuis, dus zie een trial membershop op deze site maar als gratis kaartje voor gratis horror (zip)

rest mij alleen nog: Whoooooooooop!

Sterke punten
Sterke punten? hooguit harde punten bij sommige dames als ze ondanks het vriesweer hun tieten voor een cam gaan hangen.

Zwakke punten
Uhhh....heeft u een uurtje of wat?

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

1 reactie

Haha, schitterend!

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden