Adultmatch

Wij zijn ca. 1,5 jaar lid van deze site en zijn er egrg over te spreken.
Veel leuke stellen en singels, mensen die weten wat ze willen en dat dan ook zoeken.
De kosten zijn relatief erg laag en de respons is eigenlijk best groot. Dit alles is afhankelijk van je profiel, foto's en natuurlijk je uiterlijk, het blijft natuurlijk één grote "vleeskeuring". Je hebt de mogelijkheid om als trial member gratis rond te snuffelen, en evt een meber lidmaatschap te nemen. Het aantal fakers op deze site neemt naar ons idee iets toe, maar ik weet niet of dat overal zo.
Kortom een leuke site voor mensen die net als wij iets extra's zoeken ;)

Het enige wat wij missen is een standaard profielcheck om fakers uit te sluiten.



Ik weet niet hoe Sandra aan haar info komt, maar ik geloof dat ze hier helemaal niets te zoeken heeft. De omschrijving die jij van AM geeft klopt van geen kanten. Heb jij eigenlijk wel gekeken en zoek jij eigenlijk wel wat? Kijk, het kan zijn dat jij swingen niets vind, da's je goed recht, maar veroordeel dan andere mensen niet.
WIj staan al ca 1,5 jaar op deze site als stel en we hebben enkle alleen maar goede ervaringen. Tuurlijk zullen er fakers op staan en ik neem ook aan dat niet elke man vrijgezel is, maar neem van ons aan dat dat overal voorkomt.
Ik vind het erg jammer dat jij zo kortzichtig bent, maar vind het erg triest dat jij daar een website bij betrekt die jij schijnbaar nooit gezien hebt.

Sterke punten
Overzichtelijk
Niet duur
Mooi opgezet
Veel leden

Zwakke punten
Fakers, waar niet ;)
Geen standaard profiel check

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden