50PlusMatch Belgie

50PlusMatch Belgie is een datingsite voor actieve 50-plussers. Deze site werkt sedert 2007 aan mogelijkheden om doelgericht online daten voor actieve 50 plussers mogelijk te maken. Het voordeel hiervan is dat een grote groep personen al direct voldoet aan de leeftijdseisen voor wat betreft deze site. 50plusmatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Behalve in België is deze site inmiddels ook actief in Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Ongeacht het feit, dat het om een internationale organisatie gaat, is de focus steeds gericht op de lokale markt. Nederlanders daten immers anders dan de Belgen. De beheerders van deze site blijven innoveren om het nog makkelijker te maken voor gebruikers om in contact te komen met anderen. De ontwikkelingen op social media worden op de voet gevolgd en zodra gebruikers er voordelen aan kunnen hebben, wordt een dergelijke toepassing geïntegreerd op de site.

Over 50PlusMatch Belgie

50plusmatch is een online datingsite die specifiek gericht is op de leeftijd singles vanaf 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze manier kom je makkelijker in contact met singles die op dezelfde golflengte zitten als u. Deze datingsite is beoordeeld door het tv programma KASSA van de Vara uitgeroepen tot de beste datingsite voor de 50 plussers categorie. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als volledig lidmaatschap berichten te sturen. Met een volledig lidmaatschap heb je natuurlijk meer mogelijkheden.


Inschrijven 50PlusMatch Belgie

Bij 50plusmatch is de kans groot dat er een mogelijke match voor u tussen zit. Met duizenden nieuwe profielen per week kan dit haast niet anders! Bij 50plusmatch kan je gratis een profiel aanmaken. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je een eigen profiel samenstellen. Met een gratis profiel kun je profielfoto’s,een persoonlijke omschrijving en korte tags toevoegen. Hoe meer je over jezelf invult, des te hoger het match aantal wordt. Zodra alles is ingevuld kun je je profiel activeren. Op de datingsite kan je zelf actief zoeken naar singles die bij jou passen. Dit doe je door het invullen van jouw criteria, waarna je een overzicht krijgt van de singles die het meest aan jouw criteria voldoen. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een rustige en makkelijke lay out.


Kosten 50PlusMatch Belgie

Inschrijven bij 50plusmatch is helemaal gratis! Met een gratis profiel kun je 10 foto's uploaden, je eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen van leden bekijken en 10 interesse berichtjes sturen per dag. Het is zelfs mogelijk om gratis te reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap! Wil je toegang tot de andere mogelijkheden van de datingsite? Hiervoor dien je een volledig lidmaatschap te nemen. Onderstaand staan de kosten voor een volledig lidmaatschap: 1 maand €24,95 per maand 3 maanden €14,95 per maand 6 maanden €9,95 per maand 1 jaar €7,95 per maand


50PlusMatch Belgie App

50plusmatch heeft een dating app! Met de mobiele applicatie is het mogelijk om overal contact te hebben met uw matches. De dating app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOs en Android. Wil je gebruik maken van de dating app? Maak dan eerst een profiel aan op de website van 50plusmatch. Na het inloggen kunt u meteen aan de slag!


50PlusMatch Belgie Reviews

Bezoek 50PlusMatch Belgie

Schrijf een review