35plusvrouwen - 8 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
35plusvrouwen Logo

10% aanbevolen, 8 Reviews

  1. 35plusvrouwen informatie
  2. Aanmelden
  3. Profiel verwijderen
  4. E-mail notificaties
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. Zoekfunctie
  8. 35plusvrouwen Reviews
  9. Schrijf ook een review over 35plusvrouwen

Niet tevreden over 35plusvrouwen? Probeer dan eens Geheime Affaire.

35plusvrouwen informatie

35plusvrouwen.nl

Op 35plusvrouwen.nl is er voor iedereen een match te vinden, met iedere dag honderden nieuwe updates

Deze website is niet meer actief!

35plusvrouwen Details

Hits: 1912

URL: http://www.35plusvrouwen.nl/home/update

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 8

Aanmelden

Personen die geïnteresseerd zijn in 35plusvrouwen, kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op "aanmelden". Vervolgens kan men een nick name naar keuze, een werkende e-mail adres en enkele persoonlijke gegevens ingeven. Na de gegevens gecontroleerd te hebben, kan men klikken op "meld je aan". Vervolgens wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct opzoek naar een spannende date op 35plusvrouwen.

Profiel verwijderen

Gebruikers die al een date hebben weten te scoren of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar "mijn gegevens". Aan de onderkant van deze pagina kan men dan klikken op "definitief opheffen van mijn account" en dan vervolgens op "OK". Na deze handelingen uitgevoerd te hebben wordt het account definitief verwijdert van de database van deze site.

E-mail notificaties

Het komt ook vaker voor, dat gebruikers e- mail notificaties ontvangen van de site. Gebruikers die dat niet wensen te ontvangen via e- mail, kunnen het versturen van de e-mail notificaties uitzetten. Dit kan men doen door in te loggen op de website en te gaan naar "mijn gegevens". Vervolgens kan men op het tandwiel icoontje kikken en daar aangeven welke e- mail notificaties men niet wilt ontvangen. Na op "OK" geklikt te hebben, wordt de keuze van de gebruiker bevestigd.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis lid worden van deze site. Ook het plaatsen van een advertentie is geheel gratis. Alleen bij contact momenten wordt gevraagd naar een kleine financiële vergoeding in de vorm van credits. Gebruikers hebben gelukkig wel de mogelijkheid om gratis hun berichten in te kunnen zien en advertenties op de site te zoeken. Voor het versturen van een bericht heeft een gebruiker 1 credit nodig.

Credits kan men ten eerste telefonisch aanschaffen of via een iDeal, Creditcard of Bancontact/ MrCash betaling. Bij een telefonische aankoop, betaald de gebruiker 1,40 euro per credit. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. Men kan kiezen uit de volgende creditbundels:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Contact gegevens

The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice door een e- mail te sturen naar [email protected] Daarnaast kan men ook op werkdagen, tussen 09.00 en 17.00u contact opnemen met de klantenservice via het nummer 085-4000162.

Zoekfunctie

Leden hebben de mogelijkheid op deze site om gebruik te maken van de online zoekfunctie. Op de startpagina van de site onder het kopje "zoeken", kan men onder andere aangeven waar men naar op zoek is en dan klikken op "zoek naar advertenties". Na hierop geklikt te hebben, zoekt de site zelf naar een aantal gepaste advertenties waar de gebruiker uiteindelijk een keuze uit kan maken.


Maak nu een gratis account aan op 35plusvrouwen

35plusvrouwen reviews (8):

35plusvrouwen - een grote fake

2

Review:
Deze website is niet te vertrouwen, na 18 maand op deze web géén enkele Date !! Alle dames zijn Fake, Entertainment, dubbel profiel, één foto, twee dames, twee namen, verschillend woonplaats, raar niet ?? zelf de Server werkt mee als profiel, als dat géén Geld aftroggelen is ! Zou zeggen, Veel beloven en weinig geven doet een Zot in vreugde leven.

Sterke punten:
geen !!!

Zwakke punten:
alles !!!

velos beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - Geldklopperij

0

Review:
Niks date krijg je hier vast. Voora geld uit je zakken jagen

Oempaloemp beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - Nep

2

Review:
3 maanden deze site getest en gevolgd

Sterke punten:
wil je allerlei geile foto's en verhaaltjes ontvangen dan zit je hier goed.

Zwakke punten:
verder is het geldklopperij en op een date hoef je niet te rekenen.

Ron beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - 35plus, een grote belazertroep.

0

Review:
De site is warrig, er wordt gesuggereerd dat je in ieder geval een gratis bericht kan sturen maar ook dit kost dan anderhalve euro. Je krijgt enorme aantallen prachtige vrouwen met de meest enthousiaste verlokkende beschrijvingen toegezonden en als je reageert dan ook de reacties die overeenkomen met die van andere nepsites: je krijgt geen antwoord op vragen en er komt geen reactie op een voorstel. Alleen maar domme reacties zoals ''wat leuk dat je mij leuk vindt'' etc. Ook dit kost alleen maar veel geld. Inderdaad wat eerdere reacties ook aangeven; aanmelden gaat zo maar, afmelden of uitloggen is een enorm probleem

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar

wilhelmo beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - alles is nep

0

Review:
Als je jezelf inschrijft,krijg je vele heel veel reacties van goed uitziende dames,die wel een relatie zien zitten.
maar willen alleen contact onderhouden via berichtjes en wat je ook voorsteld om persoonlijk kennis te maken,het komt er gewoon niet van.
Dus ze willen allemaal,alleen je geld uit de zak kloppen via berichtjes.
DUS NIET AAN BEGINNEN

Sterke punten:
Geldklopperij

Zwakke punten:
Alles is nep en nogeens nep.

asterix beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - grote oplichterij

0

Review:
Na inschrijving word je overspoeld met tientallen mails van zwaar bovengemiddeld mooie meiden welke direct contact willen. Een reactie kost je €1,-/stuk en het is de site alleen te doen om veel mailverkeer. Alle reacties worden op elk deel van de dag direct beantwoord. Je krijgt nooit privégegevens dus je bent op deze site 100% kansloos. Bespaar dus ajb de moeite en de centen...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nepnepnep

speedy beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - afmelden

6

Review:
je kan je simpel aanmelden ! maar owee als je wilt afmelden en geen intresse meer hebt !!! DAN BLYKT ER PLOTS GEEN ENKEL KNOPJE MEER TE WERKEN ??????????

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
werkt niet eerlyk

leyman mar beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusvrouwen - Wil je genept worden=

0

Review:
Een website met overwegend nep profielen, ik noem ze voor het gemak NEP (Not Existing Person). Je schrijft dat je zonder woonplaats in het profiel geen antwoord geeft en prompt wordt je alleen maar door profielen benaderd die geen woonplaats vermeldt hebben en welke erg ver weg wonen. Bij het laatste dan ook nog om 20.00 uur vragen of je even snel langs wil komen.
Stel je meer dan 1 vraag krijg je geheit slechts antwoord op 1 vraag en natuurlijk ook nog een wedervraag.
Profielen zijn kopieen van andere datingsites
Al met al alleen maar bedoeld om zo snel mogelijk geld uit je zak te kloppen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen.

Steelcolla beveelt 35plusvrouwen NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Casual Dating » 35plusvrouwen