Sociale Netwerken

Dankzij de komst van internet zijn sociale netwerken tegenwoordig zeer uitgebreid en bieden veel meer mogelijkheden dan vroeger. Dating via sociale netwerken komt steeds meer voor omdat het een laagdrempelige manier is van nieuwe contacten aangaan. Naast de reguliere websites waarop mensen hun sociale netwerk kunnen onderhouden, bestaan er nu ook websites speciaal gericht op het vormgeven en uitbreiden van je sociale netwerk op een serieuze manier. Zo kun je bijvoorbeeld kennis uitwisselen en nieuwe ontwikkelingen delen.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Hyves.nl

Hyves.nl

Het leuke aan Hyves is dat je op een eenvoudige manier contact kan houden met je vrienden, kennissen, collega's, klasgenoten of familie. Iedereen met toegang tot internet kan lid worden. Zo heb je je hele sociale netwerk binnen handbereik en spreek je nog eens iemand die je misschien niet zo snel zou bellen.

In de hyves (groepen) kan je berichten, agenda-items en foto's posten. Zo kun je informatie uitwisselen, discussiëren of evenementen organiseren met en voor mensen met dezelfde interesses.
Lees verder »

Bezoek Hyves.nl

2

Reviews en Ervaringen over Netlog

Netlog

Netlog is de online community voor meer dan 74 miljoen jongeren.

Maak je eigen profiel met een gastenboek, blog, vrienden, foto's en video's. Zoek vrienden, leuke events, muziek en games. Allemaal op Netlog!
Lees verder »

Bezoek Netlog

3

Reviews en Ervaringen over Facebook

Facebook

Met Facebook ben je verbonden en deel je alles met iedereen in je leven.
Lees verder »

Bezoek Facebook

4

Reviews en Ervaringen over Hi5

Hi5

Het sociaal netwerk om nieuwe mensen te ontmoeten :)
Op hi5 maken mensen elke dag plezier of zij maken nieuwe vrienden. Jij kunt dit ook doen!
Lees verder »

Bezoek Hi5

5

Reviews en Ervaringen over Habbo.nl

Habbo.nl

Al sinds het jaar 2000, is Habbo Hotel 's werelds grootste online community en social game voor tieners met meer dan 200 miljoen geregistreerde karakters. Iedere maand bezoeken miljoenen tieners vanuit 150 verschillende landen een van de Habbo Hotel communities die in 11 verschillende officiële talen beschikbaar zijn
Lees verder »

Bezoek Habbo.nl

6

Reviews en Ervaringen over Kik

Kik

Chat on Kik

Only Kik lets you connect with friends, groups, and the world around you through chat. Just ask, “What’s your Kik?”
Lees verder »

Bezoek Kik

7

Reviews en Ervaringen over Natter

Natter

Natter is het nieuwe Twitter.

In plaats van 140 tekens heb je slechts 3 woorden (plus eventueel een hashtag) tot je beschikking. Dit maakt je nog meer bewust van wat je precies schrijft.

Natter is slechts enkele maanden oud, maar groeit nu al sneller dan Twitter ooit heeft gedaan.
Lees verder »

Bezoek Natter

8

Reviews en Ervaringen over RealSingles

RealSingles

RealSingles is een sociaal netwerk voor singles die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en het maken van leuke contacten.
Lees verder »

Bezoek RealSingles

Sociale Netwerken artikelen

  • 15 februari 2017 Daten bij Tagged

    Tagged is een van de grootste sociale netwerken in de Verenigde Staten. De website heeft meer dan 80 miljoen leden overal ter wereld. Tagged.com wordt door de leden gebruikt om contact te houden met vrienden en om nieuwe vriendschappen te sluiten. Tagged.com wordt natuurlijk niet alleen gebruikt om in contact te blijven met vrienden. De website wordt tevens gebrui Lees verder