Reviews van deze auteur

Slechte ervaring

Review over Partner Select

ook ik ben lid geweest van partnerselect. Begin 2015 heb ik mij ingeschreven in Vlaardingen waar ik een persoonlijk intake gesprek heb gevoerd met Damy. In een uur tijd wordt getracht een beeld te schetsen over jou en wat je verdere wensen en eisen zijn. In het gesprek werd heel duidelijk gemaakt dat ik zeer goed bemiddelbaar zou zijn . Voor het intakegesprek betaal je circa € 200,- en daarna betaal je elke maand €59,- en daarvoor krijg je elke maand een profiel toegestuurd. Totaal heb ik 6 profielen gekregen, waarvan 3 waar ik echt helemaal niets mee kan omdat het totaal niet mijn typen zijn. 1 persoon kende ik al en de andere 2 profielen waren dusdanig wel aardig dat ik daar wel positief op geantwoord hebt. Niet dat het absolute toppers waren maar leuk genoeg om daar tijd aan te spenderen. Echter deze 2 dames hebben niet positief geantwoord op mijn profiel. Dus per saldo na een half jaar geen match gehad. Ik huur een professioneel bedrijf in om goede keuzes te maken en in te laten schatten wat past en niet past. En om te beginnen al 3 slechte profielen a € 60,-.
Mijn gevoel zegt me dat men daar maar wat matcht. Er zit geen enkele lijn te bespeuren in wat je krijgt. De ene keer een soort indisch/chinees ( wat totaal niet mijn type zijn) en de andere keer weer wat anders. Om het verhaal af te maken heb ik mijn ongenoegen geuit naar Partnerselect maar dan geven ze niet meer thuis en hoor je niets meer van ze. Ja, ze proberen ondanks dat ik het abonnement heb stopgezet toch nog weer € 59,.- van de rekening af te halen. Er zijn succesverhalen over partnerselect maar ik kan ze niet vertellen. Men doet maar wat en matcht maar wat.

Sterke punten
Goede Intakegesprek

Zwakke punten
Duur ( maar 1 profiel per maand)
veel slechte voorgestelde matches.
Moest zelf navragen bij match wat zij had geantwoord.
Het heeft mij 600 euro gekost, je kan beter een single reis boeken, dan heb je meer kans dat je iemand van het andere geslacht spreekt dan bij partnerselect

reacties:

Review: Slechte ervaring

Hallo M, in je verhaal zit veel logica. wellicht had je dit mij 6 maanden eerder kunnen vertellen :-). Dat scheelt 600 euro.

Review: Slechte ervaring

Ik wil als laatste nog even iets toevoegen. Ik heb vandaag nog een soort eindgesprek gehad met Arjan. dat vind ik in zoverre netjes dat zij zich niet verschuilen achter muren . Er blijven wel meningsverschillen in bepaalde zaken maar ik kom ook vaak in mijn zakelijke omgeving (werk) dagelijks of wekelijks tegen dat mensen/organisaties vaak niet thuis /gehoor geven. partnerselect organiseert ook evenementen, wellicht dat ik daar wel in de toekomst een keer ga kijken. Dit als tip voor mensen die wellicht ook iemand zoeken!

Review: NEP datingsite

wordt je concreet en dan haken ze af. dan gaat het te snel, of ze willen je beter leren kennen. het is gewoon oplichterij. niet aan beginnen!