Reviews van deze auteur

zijn zonder twijfel Oplichters

Review over NuDaten.nl

via inloggen en zoeken, weten ze wat je opzoek bent, en daarna veel berichten die allemaal op elkaar lijken met hetzelfde comenteer, zoals, wat vind je van, hoe, wat? allemaal vragen waar een dialoog gebeurt en uiteraard een euro per bericht. Dan doe je niks voor paar dagen, en dan seriouse reacties die gewoon nep zijn. Het is gewoon een spel waar geld om gaat, ik twijfel niet dat alle die profile fotos zijn gewoon een call center.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
oplichters

reacties:

Review: marktplaats voor sex

Oplichters, oplichters echte oplichters. Eerst krijg een bericht van een vrouw die boos op haar man is en vraagt om 20:30 uur of ze mag langs komen en gezellig hebben want mijn foto is voor haar sexy. Ik reager ..je bent welkome..en wat.krijg ik treug.."niet hasten, eerst vertel wat over je zelf"daaaa. Soms denk ik dat betaalde sex goedkoper is dan online daten...jaa

Review: marktplaats voor sex

Ik heb duidelijk in mijn profile gezegd dat ik reageer niet als de afstand meer dan 40 km is tussen ons. Wat denk je, ik krijg alleen berichten van vrouwen die meer dan 100km ver. Bovendien, krijg je alle die domme vragen, zoals, hou je van sex? mag je vertrouwen, wat heb je in de weekend gedaan, wil je mee leren kennen. Nep Nep Nep....Oh let op...je doet je pc aan, en je vindt 10 berichten en vragen je of je zin heb in ochtend sex, maar de bericht is alleen gezien in de ochtend, want je bent niet 24uur on line. Je reageert, en krijg meteen een antwoord dat de dame andere plane heeft gemaakt. Heel jammer dat er geen controle is met die neppe websites.