Reviews van deze auteur

Valt allemaal best mee dames en heren!!

Review over e-Matching

Wat een negativiteit zeg hier! Ik had binnen 4 dagen al bijna 40 reacties! Dus wellicht is het plaatsen van een leuke foto (of meerdere) dan wel een origineel profiel een beter idee?

Heb overigens nog niet gedate, ik kijk eerst eens even wie mij benaderen en mail iedereen netjes terug (het wordt bijna een fulltime baan!)..Een skype date is trouwens wel een echte aanrader! Ik hoorde sommigen klagen over een duur treinkaartje voor een date, dat kun je dmv een skypedate gelijk voorkomen!

Succes iedereen, blijf positief (maar vooral jezelf!). Eerlijkheid is trouwens een schone zaak, ik verbaas me over het aantal geruchten over 'fake accounts'.

Sterke punten
* Veel reacties, positieve mannen!
* De mannen die ik een bericht stuurde hebben ook allemaal netjes terug gemaild!

Zwakke punten
* Soms technische problemen. Twee keer lange mail proberen te sturen, maar mn pagina was ineens niet meer geldig oid.

reacties:

Review: Valt allemaal best mee dames en heren!!

Oke, dit moet natuurlijk zijn geduld is een schone zaak, eerlijkheid duurt het langst...maar ach..men weet wat ik bedoel!

Review: Valt allemaal best mee dames en heren!!

Bertus, ik begrijp wat je "probleem" is hoor, maargoed doordat zoveel vrouwen veel berichten krijgen, is het juist zaak om er werk van te maken en haar origineel aan te schrijven! Ik moet eerlijk bekennen dat ik iedereen een persoonlijk bericht terug stuur, dus er zitten gewoon een aantal minder prettige dames bij! Overigens heb ik ook reviews gelezen van klagende vrouwen die "te weinig aandacht" kregen, dus het ligt niet enkel aan het geslacht (oke slechte woordkeuze, ik geef het toe!). Wellicht speelt leeftijd wel een rol...Ik heb geen idee, maar het is eigenlijk wel een onderzoek waard (al ben ik er van overtuigd dat die er al zijn)....enne, geen reclame hier he! ;)