Reviews van deze auteur

Werkt niet

Review over OkCupid

Ten eerste is het aanbod van gratis datingapps echt heel erg beperkt. De beste is nog happypancake maar daar zit helemaal niemand op.

Ik sluit mezelf aan bij de meeste recensies. Je krijgt, zogenaamd, veel likes. Maar je match met geen enkele dame waarvan je het profiel liked. Ik heb zelf het idee dat veel profielen nep zijn. En durf te wedden dat als je eenmaal betaald om je likes te zien het vooral dames uit Azië of Africa zal zijn. Op zoek naar een betere toekomst of een sukkel die geld gaat lopen sturen.

Ik geloof niet dat er tegenwoordig nog datingapps zijn die echt werken. Of je moet als man een fotomodel zijn met een zeer actief leven en een goede baan. Ik had na jaren weer eens Tinder geïnstalleerd omdat ik zelf weer behoefte begin te krijgen naar een leuke vriendin. Maar tegenwoordig staan er alleen maar fotomodellen en vrouwen met 3 kinderen op. Ik verzin dit echt niet. Er is trouwens geen enkele site die de datingervaring van de gemiddelde man verteld. Die heeft helemaal niks te zoeken op een datingsite. Waarom lees je dat nooit terug op de sites die lopen te vertellen hoe goed de datingsites wel niet zijn. Het is allemaal marketing of het zijn knappe vrouwen die vertellen hoe geweldig of kut hun wekelijkse date wel niet was. De gemiddelde man heeft meestal niet eens een match. Datingapps vandaag de dag is een en al marketing. En normale mensen zullen snel hun profiel verwijderen op de gemiddelde datingsite

Sterke punten
Accoun aanmaken is gratis

Zwakke punten
Je hebt zogenaamd matches maar die kan je pas zien bij betaling. Zodra je betaald zijn het profielen van mensen die meer dan 100km van je vandaan wonen. Het is vooral geldklopperij. Maar wie niet waagt, wie niet wint.

reacties: