Reviews van deze auteur

Behoeftes op 1 website

Review over IShotMyself

Ik lees o.a. veel nep-accounts en betalen voor extra om te zien wie je foto's hebben gezien, geduimd of gestemd hebben. Sommige profielen denk je vrouw te hebben, kan een man zijn. Om geverifieerd te zijn en anderen, weet je die zijn echt, naast supporter kan je veel. Zet niet in je comments alleen met geverifieerde mensen om te gaan, dan krijg je negatieve reacties van de niet-geverifieerde gasten. Die moet je blokkeren en reactie weghalen.
Ook foto verkeerd geplaatst, is er een mogelijkheid tot beperking van de site.
Krijg je een bericht hoef je, je account niet te verversen, dat zie je gelijk.
Echter is het wel zo, vrouwen en meiden gaan hier minder tot helemaal niet op, houd er rekening mee, meer mannen zitten erop. Koppels zie je soms.
Men kan ook berichten instellingen zo zetten van wie ze berichten willen kunnen ontvangen. Ben je man alleen dan kan je soms geen berichten naar hun sturen kan ook bij vrouwen.

Sterke punten
Bloot, seks, naturist, homo iedereen kan zijn wie die wil zijn. Tip geverifieerd is het echtheid van jezelf en de volgende personen om beetje nep te voorkomen.

Zwakke punten
Betalen, nep-accounts en foto in verkeerde categorie wordt je beperkt. Te weinig vrouwen en koppels reageren soms niet altijd. Instellingen van berichten van wie je ze wil ontvangen.

reacties: