Reviews van deze auteur

Rijpedating is Nep

Review over Rijpe Chat Club

ik heb rond 100 euro aan deze ''dating site'' uitgegeven, je kunt er van alles over praten maar als je een date wil is het niet mogelijk, zelf als ze zeggen dat ze je telefoon nummer willen delen, de site laat het niet toe want het wordt vervangen met ******, zelf de dames zijn nep. het is wel leuk om met ze te praten maar verwacht geen ontmoetingen!

Sterke punten
sterke punten? goede scam.

Zwakke punten
je merkt al gauw dat het allemaal nep is.. je zal wel paar euro kwijt zijn. hoop dat als je dit leest je niet je geld hebt besteed aan dit nep dating site.

reacties:

Review: BOTTOM PIGS

Idioot

Review: VALSE NICHTEN

Idioot

Review: Nog aanvullende reactie

Ja, Bullchat is één van de meest vreemde sites die ik ooit gezien heb. Niet de site an sich eigenlijk, maar de eigenaar/moderator. Zijn gedragingen zijn werkelijk absurd, lijkt me een verward persoon, ook getuige zijn rare teksten in de corona tijd en later het gevlei met Putin.
Hoe hij zijn site beheerd is onnavolgbaar. Je kunt er geen peil op trekken. Volkomen onwillekeurig gebruikers blokkeren zonder enige reden. Het totale gebrek aan contact mogelijkheden over de reden van een blok. Soms denk ik wel eens dat hij in een GGZ instelling moet wonen en vandaar uit de site ehh.... 'regelt'.