Reviews van deze auteur

Gratis avontuur maar virus gekkie

Review over BullChat

Gratis avontuur maar virus gekkie. Hele fijne gratis site met groot aanbod, maar er zitten wel heel veel fake ers op. Daarnaast krijg je als je inlogt meteen een bericht over virus onzin. Daar is zo’n site niet voor bedoeld. Ook lijkt het soms net alsof bullchat de pik op je heeft, niet letterlijk ;) Want dan kom je er ineens een hele dag niet in

reacties:

Review: Error

Echt jammer want het is op zich een fijne site alleen het beleid deugt voor geen meter. Je moet ineens € 0,99 betalen en op andere momenten wwwr niet. En vervolgens lukt het regelmatig op geen enkele manier om er in te komen zonder reden. En bovendien staat er voortdurend rechtse nepnieuws berichten op. Nu weer van Fox nieuws!. De eigenaren van deze site deugen echt niet.

Zonder enige reden wordt je zo nu en dan uren geweigerd op de site. Wat verder erg irritant is is dat je steeds een ontvangstbericht krijgt met daarin een link naar hele dubieuze rechts populistische teksten, zoals “Oekraïense soldaten worden gedrogeerd naar het front gestuurd” enzovoorts. Het is jammer dat we voor deze site geen beter alternatief is.