Reviews van deze auteur

Ik kan niet inloggen als chatter, enkel nog als betalende adverteerder...

Review over BullChat

Ik heb vandaag 12 september '21 meermaals geprobeerd bij Bullchat in te loggen om te chatten, maar wat ik ook probeer, het lukt me gewoon niet ! Ik kan enkel inloggen als betalende adverteerder. En betalen zal ik dus nooit. Als er voortaan moet betaald worden, is het voor mij dus afgelopen met het gebruik van Bullchat.

Zwakke punten
Het inloggen en blijkbaar de ostentatieve bedoeling van Bullchat om haar gebruikers te dwingen te betalen....en dat, beste Bullchat, ....over my dead body.

reacties:

Review: Betaal NOOIT voor bullchat

Sank je wel voor je tip, maar wat is een VPN-verbinding? Ik heb hier enkel internet via WIFI......

Review: Betalen voor Bull?

Ik kan alleen maar herhalen dat ik al 5 maanden niet meer kan inloggen op Bullchat. Ik word steevast omgeleid naar de login voor adverteerders terwijl ik enkel wil chatten. Ik mag doen wat ik wil, niets helpt. ik heb al meermaals mijn browsegeschiedenis en mijn cookies gewist, ik heb al alle mogelijke en onmogelijke browsers geprobeerd, maakt geen verschil. ik krijg géén toegang. En dit zich voor zowel op mijn tablet als met mijn smartphone als met mijn 15 jaar oude desktop. Dus ik vermoed dat Bullchat mijn IP-adres geblokkeerd heeft. Ik heb geen idee waarom. Naar mijn mening heb ik nooit iets ongeoorloofds gedaan, geschreven of gepost. Bullchat contacteren of een email sturen kan je niet. Het Twitter-account van Bullchat wordt niet meer gebruikt. Pure willekeur dus vanwege Bullchat. Deze site geniet de facto een monopoliepositie binnen het nederlandstalige gebied in de Benelux. En dus kunnen ze ongestraft zomaar wat doen. Er zou een concurrent moeten opstaan om Bullchat van zijn sokkel te stoten. Maar wie gaat zo edelmoedig zijn om een gratis én deugdelijk werkende chatsite voor homo's te lanceren? Het is een triestige zaak. 15 jaar geleden was Bullchat een geschenk uit de hemel voor homo's die wilden chatten, nu is de zaak totaal onbetrouwbaar en onberekenbaar geworden.

Review: Betalen voor Bull?

Dank je wel voor je feedback, Alfred. Als ik op mijn tablet mijn WIFI uitschakel, heb ik gewoon geen internet meer, dus dat helpt me helaas niet verder. En ik gebruikte enkel mijn tablet om op Bullchat te chatten. Op mijn smartphone is het scherm te klein, het lettertype te klein, enz. Dus ik zal me moeten neerleggen bij het feit dat ik niet meer op Bullchat kan. Heel jammer: van 2007 tot vorig jaar zat ik er heel regelmatig op. All things come to an end....

Review: Ontevreden met bullchat

Ik kan jouw reactie enkel maar onderschrijven. Ik geraak nu al 10 dagen gewoon niet meer ingelogd op Bullchat. Ik word elke keer opnieuw doorgestuurd naar de login voor adverteerders, maar ik weiger te betalen. Het onaanvaardbare aan heel dit verhaal is dat Bullchat op haar homepage zich expliciet voorstelt als een gratis chatsite, wat het nu dus ostentatief niet meer is. Dit is dus bedrieglijke informatie, en dit zou gewoon strafbaar moeten zijn. Als men ervoor kiest om een betalende site te worden, moet men dat ook duidelijk vermelden zodat de bezoeker van de site weet waar hij aan toe is. Als je een gratis site bent, stuur je de bezoeker niet systematisch door naar de adverteerders login.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is nu 22 januari Z022 en ik kan al 5 maanden lang niet meer inloggen op Bullchat. Ik word steevast omgeleid naar de adverterende log-in terwijl ik alleen maar wil chatten. Ik heb al alles geprobeerd: mijn browsegeschiedenis gewist, op alle mogelijke browers geprobeerd, maar niets lukt. Je kan hen ook niet contacteren, er wordt nergens een email-adres vermeld. Dit is de mensen met hun voeten spelen. Er zou dringend een concurrent moeten opstaan, want ik vermoed dat Bullchat zo ongeveer het monopolie heeft in Vlaanderen en Nederland en daar maken ze overduidelijk misbruik van. Ze claimen een gratis chatsite te zijn maar dat is dus duidelijk gigantisch boerendrog.