Reviews van deze auteur

En ineens weer betalen.....

Na een tijdje gratis te kunnen chatten, wordt ik nu met dezelfde tekst en nickname ineens weer naar de betaal-inlog doorgesluisd, en kom ik niet meer gratis binnen. Heb via de mailmogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie om opheldering gevraagd, maar niet gekregen. Andere mogelijkheden om contact op te nemen zijn er gewoon niet. En op de site maar aangeven dat ze gratis zijn... Stelletje liegebeesten zijn het...! Wat ooit een mooi concept was, is gewoon een baggersite geworden, waarvan ik steeds meer het idee krijg dat er geldwolven achter zitten die de charters geld uit de zak willen kloppen. Mij niet gezien, van mij krijgen ze geen cent...! En helaas kan ik geen 0 sterren geven, want meer is deze aanfluiting niet waard. !

Sterke punten
Geen enkele.....

Zwakke punten
Moeten betalen terwijl de site aangeeft free te zijn.

Zo jammer dit...!

Zo zonde dit... Veel fakers op de site, en zeker ook klaplopers die de site misbruiken, maar heb ook een paar keer leuke contacten daar kunnen leggen. Volgens mij is Bull zwaar met zn algoritmen aan het spelen. Plaatsbepaling loopt vast, en met het minste wat je aan sexgerelateerde zaken in je tekst zet, verschijnt de €0.99-optie. Opnieuw opstarten, cache wissen, coockies wissen, andere VPN-server kiezen, ander apparaat nemen, het helpt allemaal niet. Maar als je betaalt, werkt alles gewoon (1x als proef gedaan). Wil Bull soms dat men gaat betalen voor hun "service"? Wees dan eerlijk erover... Het enige wat jullie nu doen is mensen wegjagen..! R.I.P., Bullchat... Op deze manier is de chat ten dode opgeschreven.

Sterke punten
Afstoten van mensen

Zwakke punten
Betaaloptie enkel te omzeilen met een tekst die totaal niet sexgerelateerd is.

En ineens weer betalen.....

Na een tijdje inactief te zijn geweest, onlangs weer begonnen op Bull. Althans, een poging tot. Werd meteen naar het betaalgedeelte gezet. Ineens wel weer gratis, en sinds 3 dagen weer betalen... Wat zijn ze in hemelsnaam aan het doen daar?

Sterke punten
Het was gratis

Zwakke punten
Nu ineens betalen.