Reviews van deze auteur

Het blijft gratis

Review over BullChat

Ook ik heb een paar weken geleden problemen gehad om op bullchat te geraken omdat ik niet wilde betalen. Bleek dat je helemaal niet moet betalen om te chatten op bullchat. Als je op de pagina komt om te betalen moet je een profiel aanmaken en dit wil je niet want dit kost 0,99 euro. Om te chatten kan je dit bovenaan aanpassen en dan blijft het gratis. Ook ik ben al onterecht geblokt geweest, ook ik heb al de nodige negatieve ervaringen gekend op bullchat maar ik heb er wel leuke mannen leren kennen. Het was en blijft dus wel gratis, enkel op de juiste pagina inloggen.Veel chat-en dateplezier xxx

Sterke punten
Je kan er leuk chatten en foto's delen met iemand

Zwakke punten
Je kan zomaar uit het niets geblokkeerd worden door fakers

geen toegang

Review over BullChat

Reeds jaren kom ik op bullchat. Dat er veel fakers opzitten is algemeen bekend. Doch via bullchat heb ik al veel leuke mensen ontmoet.
Daarstraks had ik voor de grap een tekst erbij gepost dat ik zogezegd geld zou vragen. Dit heb ik nog nooit gedaan !!!!!!!!!!!!!! Zo zie je maar weer dat mensen niet alles lezen. Want ik had er heel duidelijk bijgezet: dat dit alles GRATIS te verkrijgen is bij mij.
Nu wil ik terug inloggen en krijg ik geen toegang meer????
Dat iemand mij zomaar kan blokken begrijp ik niet. Ik heb zelf ook al een paar mensen geblokt gehad maar dit telkens na schunnige opmerkingen naar mij of meerdere personen toe.
Meestal zijn dit mensen die gewoon naar Bullchat komen om mensen die bi of gay zijn uit te schelden. Alsook zijn dit vaak mensen die blijkbaar niets beter te doen hebben.
Als ik op bullchat kom is het een teken dat ik iemand zoek om mee af te spreken, niet meer of minder.

Sterke punten
Heel leuke datingchat, spijtig genoeg heel veel fakers op. Maar hier kunnen jullie niet aan doen uiteraard.
Ik heb deze datingsite dan ook al heel vaak aangeraden aan kameraden.

Zwakke punten
Dat men zomaar iemand kan blokkeren zonder een antwoord te krijgen waarom dit is.
Je kan geen contact met Bullchat zelf opnemen enkel als je ingelogd bent en dan nog amper. Om iets of iemand te melden waarvan je vind dat dit niet door de beugel kan.

reacties:

Review: Veel onveilige bareback seks

Hoi Kevin; dit klopt helemaal. Vandaar ook dat ik iemand vast zoek en sinds de laatste zes jaren geen date meer heb gehad ;) . Ik vertrouw er niet gemakkelijk iemand maar het is soms gewoon al leuk met bekenden te chatten.

Review: Wat nu gratis..

Ik kan er ook niet meer op. Profiel is geblokkeerd zonder enige reden. Dat je zou moeten betalen is omdat je jou instellingen moet aanpassen, ik betaal er nooit voor. Maar ik krijg ook die aanbieding. Even opletten dat je geen advertentie gaat plaatsen dewelke je wel moet betalen. Gewoon chatten is nog steeds gratis hoor. Succes!