Reviews van deze auteur

bullchat is niet gratis

Review over BullChat

Hoewel bullchat claimt om altijd toegang te krijgen en altijd gratis, is dit niet waar. Ik kan al maanden niet meer op bullchat inloggen tenzij ik elke keer €0.99 betaal. Ik weet het, het is niet duur maar dus NIET GRATIS. Je kunt ook met niemand een gesprek aangaan om te vragen hoe dat zit.

Sterke punten
De sterke punten van Bull waren altijd toegang en altijd gratis.

Zwakke punten
De zwakke punten zijn dat het niet meer gratis is en dus niet toegankelijk

reacties:

Review: Slechtste site op het hele net!!!

als bi man zijnde was ik ook vaak op bullchat. mijn vrouw weet dat en date heerlijk samen met mij mee en ze vind het ook spannend om mij met een andere man bezig te zien. bullchat hanteert een vreemd beleid door sommigen wel en anderen niet te laten betalen. er zijn/waren veel bi mannen op de bull. waar hun vrouw niks van weet, maar dat is hun eigen verantwoording.

Review: Het blijft gratis

maakt niet uit wat ik ook probeer. ik kan NIET gratis meer op de BULLCHAT. je moet een profiel aanmaken en dan plopt de €0.99 om te betalen.

Review: Het blijft gratis

hoe Wim het voor elkaar krijgt om op de bull te komen weet ik niet, maar ik kan er met geen mogelijkheid gratis inloggen. het lijkt verdacht veel op willekeur. supervreemd en frustrerend is het ook dat je met geen mogelijkheid met iemand in contact kan komen om ernaar te informeren. BULLSHIT DUS

Review: wat een shit

ik ga over naar chatgirl, is wel gedeeltelijk gratis, maar lastig om gratis binnen te komen. eenmaal binnen is het gratis, is niet alleen bi en of gay, maar van alles wat, en ook adultmatch is gratis, gedeeltelijk tenminste. als er meer gratis contact sites zijn hoor ik dat graag.

Review: Betaald is genadeslag

bullchat is echt bullshit, juist omdat je niemand kunt aanspreken en ik er zeer verbaasd over ben dat er niemand aanspreekbaar is. dit kan toch niet!!!! er is kennelijk niemand verantwoordelijk voor de gratis gay en bi site vroeger genaamd bullchat, maar omgevormd tot bullshit. de diverse providers moeten dit toch eruit filteren, zodat het niet kan gebeuren, melden dat het gratis is en toch een bedrag in rekening brengen??? wil je toch betaald hebben voor deze site, dan dien je dit ruim van te voren te melden.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

ik werd ook toegang op bullchat geweigerd, en heb mijn browser leeggemaakt en......... alle cookies verwijderd, daarna kon ik weer inloggen

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

"ADVIES"je kunt je browser helemaal leegmaken, alles met bullchat erin verwijderen, vaak kun je dan weer gewoon inloggen

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

je browser helemaal leegmaken, alles met vermelding BULLCHAT verwijderen en daarna PC opnieuw opstarten. dat heeft mij al diverse malen geholpen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

als je in je browser alles verwijderd dat naar bullchat verwijst zou je weer in kunnen loggen, tenminste zo ging het bij mij wel, succes

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

volgens mij hebben ze het omgebouwd tot betaalsite