Reviews van deze auteur

Het niveau van IC holt hard achteruit

Review over The Inner Circle

Wat voorheen een exclusieve dating app was voor enkel mooie mensen met een goede opleiding en ruim bovenmodaal inkomen is in korte tijd veranderd in een allegaartje zoals ongeveer Tinder.
Je komt steeds meer dezelfde gezichten tegen, die al jaren her en der een profiel hebben voor hun dagelijkse portie egoboost. Hoe zou dat nou komen dat die nog steeds allemaal niet in staat waren een leuke man te vinden en een leuke relatie op te bouwen?! Veel van deze dames zijn namelijk niet bepaald lelijk (van buiten althans)
Helaas kom je met deze veranderingen ook meer geklaag tegen over het welbekende ‘géén ONS of FWB’ en de overige onrealistische eisen.
Ook hier, geen enkele dame die nadat zij de match maakt ook gewoon geïnteresseerd een gesprek begint. Tegelijkertijd zijn ze wel feministisch..... Jaha, als het HUN beter uitkomt ja (de man moet de dates maar betalen, alle initiatief nemen, een gesprek beginnen) anders echt niet!!
Al met al, het leuke is er ook hier wel weer van af, jammer.

Sterke punten
Weinig nepprofielen, veel knappe mensen

Zwakke punten
Duur als je meer mogelijkheden wilt.

reacties:

Review: chat is niet prive !

Beetje hypocriet Yvonne!
Als jullie vrouwen een mr Perfect hebben gematcht gaan ineens alle normen en waarden bij jullie overboord dus ga nou niet liggen zeiken hier over mannen, want er zijn heel veel fatsoenlijke, maar die zien JULLIE niet staan omdat ze te lelijk zijn, en dat betreft zo’n 95%.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Gelukkig kerstfeest MGTOW en Michael.

Wat een prachtig bewijs WEDEROM!! dat je als man van rond de 40 met het hartje op de goede plek, je leven op orde, respect, goed opgeleid en tevens welbespraakt bent, eigenlijk gewoon veroordeeld is tot een eenzaam leven zonder vrouw? Omdat vrouwen inderdaad enkel met dat ding tussen hun benen denken en niet met hun hersenen! Maar wel altijd klagen dat ze altijd op de verkeerde vallen, en dat ze geen ONS en FWB willen! Ik word daar echt kotsmisselijk van.

Waar ik ook kotsmisselijk van word zijn mensen zoals Michael, die nog steeds niet wil toegeven hoe het werkelijk is. Telkens maar MGTOW aanvallen en uit de tent lokken en steken onder water geven! Wanneer houd je daar eens mee op gast?!
Wat MGTOW onderzoekt en hier meld is gewoon de waarheid, PUNT!

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

@MGTOW

Verleden zaterdag bij All You Need Is Love wel gezien inderdaad. De mentaliteit van dames van verder weg is heel anders dan de mentaliteit hier.
Kijk je naar programma’s als LLDL dan ben je soms gewoon blij dat je single bent.
Door de oorlog in Oekraïne zijn er nu ook veel meer vrouwen van daar hier. Dit schept ook kansen.
Speeddaten zal het voor mij sowieso nooit worden, want ik ben echt wel iets meer dan een hoer achter het raam.

Review: Wat doet hij anders?

Heel erg triest dit verhaal en volkomen herkenbaar. Zelfs de leeftijd komt overeen, ben zelf ook 43. Al 7 jaar alles geprobeerd en ook eens met foto’s van een lekkere badboy met tattoos en een foto in een dikke auto erbij van die mooiboy. De resultaten kun je raden. Ik zie het dagelijks in het restaurant van m’n maatje, een zeer populair restaurant in het zuiden van het land. Dikke auto’s stoppen, er stappen altijd dezelfde soort types uit met altijd een bloedmooie meid ernaast. Als je er lekker uitziet gaat alles vanzelf. Telefoonnummers worden je aangeboden, dates voorgesteld door de dame, zelfs een eerste date thuis is dan ineens geen probleem meer, de dames komen gewillig naar je toe.
Heel pijnlijk om dat te ervaren terwijl je zelf ook heel veel te bieden hebt waaronder een goede basis en een goed hartje.

@Michael: ik lees hier al heel mee maar wanneer stop je eens met telkens @MGTOW te bekritiseren?! Wanneer dringt de werkelijkheid eens tot je door? @Dirk en @superboer Hebben het je ook al vaak genoeg gemeld. Dat jij zegt wel succesvol te zijn ligt dus aan 1. dat je er erg goed uit uitziet, of 2. dat je date met ouder en sapiosexueel en enkel om van je jeuk af te komen. Vooralsnog ben je nog steeds single maak ik uit je bijdragen op…

Review: Verschrikkelijke site

Beste Ans,

Wat een galspuwerij zeg, kenmerkend weer!
1 simpele vraag: WIE MATCHTE DEZE MANNEN?! Juist, JIJ!

Ze zullen er vast lekker uit hebben gezien, of niet?

Fijne dag verder, jankerd.

Review: 'wil jij alles kunnen begrijpen'

Zo gaat het overal als je als man met een gemiddeld uiterlijk en je leven netjes op orde en met de juiste bedoelingen op een dating app staat. Het voelt continu alsof je over eieren loopt: zeg je teveel ben je te needy, zeg je te weinig ben je niet geïnteresseerd, zeg je een woordje wat met seks te maken heeft ben je alleen maar op seks uit. Het is nooit goed!
Maar goed, dit stadium van kunnen praten, want daar is een match voor nodig, is al een stap verder dan de dagelijkse miserie van zo goed als geen matches hebben. Of je moet de leeftijd zo hoog instellen dan heb je er zo een hoop, allemaal vrouwen die al lang de houdbaarheidsdatum gepasseerd zijn en geen enkele moeite doen om er nog enigszins appetijtelijk te zien op hun profiel.
IC heeft inderdaad mooie profielen, allemaal succesvolle dames die continu een persoonlijke fotograaf bij zich hebben lijkt het wel aan de perfecte plaatjes te zien en hun perfecte leventjes met veel reizen en veel sociale bezigheden. Door dit, en de overvloedige aandacht op alle (dating)apps houden ze er een zeer passieve houding op na en zijn ze zelden online. Wanneer ze dat wel zijn kiezen ze de lekkerste eruit die dan even de aandacht krijgt en heeft ze gelijk resultaat van haar ‘moeite’ om te reageren, want de man draagt gewillig op.
Het lijkt wel onmogelijk om online een leuke dame te vinden waarmee je gezien wilt worden op straat, die aan je gewaagd is en die niet zoals de meesten bezig is heel de dag door met het verkrijgen van aandacht op allerlei social media apps om zo hun dagelijkse egoboost te voeden.
Kortom, algemeen, dit is het leed dat online dating heet.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Op Badoo zit echt de onderkant van de samenleving. Daar sluit deze review perfect op aan.
Een profiel, als dat er al is, vol met domme spelfouten zoals ‘me kids’ of ‘ik ben na Parijs geweest’, een geklaag over geen ONS of FWB wat ze dan elders gezien hebben of omdat ze enkel slimme mannen troffen die na 1 keer hard zijn weg gerend.
Maar tegelijkertijd wel een opvallend decolleté laten zien in de best mogelijke positie, vaak met 35 filters eroverheen (ja ook die van Snapchat zoals kinderen van 12 doen 🤦🏻‍♂️) en met duckface compleet. Maar wel mekkeren over mannen en wat een toxische wezens dat toch zijn, geen enkele moeite doen, etc etc.
Dit is wat mij betreft echt het afvoerputje van datingland…

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

@Kevin

Ik heb er geen enkele moeite mee dat jij je met dit soort dames vermaakt, zolang ik het maar niet hoef. Die categorie die daar zit is al ruimschoots over de datum, uitgerookt, verlept, misvormd, etc., en vervolgens met wat Snapchat filters weer opgeleukt waar je natuurlijk in de werkelijkheid geen klote aan hebt. Ga al over mijn nek als ik eraan denk.
En die paar cougars waar MGTOW over rept lijden aan zeer extreme vorm van zelfoverschatting en hypergamie, want ze vinden zelf dat ze er nog wel goed uitzien en hebben een redelijke baan, dus mevrouw heeft recht op een lekkere jongere man.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Er zit een heel groot verschil tussen single mama’s die reeds lang de houdbaarheidsdatum zijn gepasseerd en zoals jij zegt koninginnetjes cq prinsesjes. Nee, gewoon een dame die aan je gewaagd is en waarmee je met een goed gevoel over straat kunt. Helaas is dat voor de gemiddelde man teveel gevraagd. Downdaten naar de categorie die jij nooit, no f*cking way.

Review: Allemaal dezelfden

Het is zo waar, zoals alle reviews van @MGTOW. Ik lees ze met veel plezier!
Het lijkt wel steeds erger te worden op de diverse apps. Meer eisen, jarenlang dezelfde gezichten (die toch knap zijn maar waarschijnlijk geen enkele man goed genoeg vinden) en de onrealistisch wensenlijstje en het eeuwige geklaag over geen ONS en FWB. Doodziek word ik ervan.
En liegen!? Nee het gaat de dames nooit om de buitenkant maar om een echte connectie... GELUL!
Probeer maar eens wat andere foto’s op je profiel en zie wat er dan gebeurt! Helaas is dit heel erg slecht voor je zelfvertrouwen, want daarna is dat compleet weg.
Het is en blijft hopen op een wonder, dat je een dame treft die aan je gewaagd is, eerlijk is, niet enkel voor de aandacht of uit verveling (nu vaak het geval ivm lockdown) een profiel aanmaken zodat de mannen weer als hofnar mogen optreden voor eenmalig vermaak op de chat om dan de volgende dag te ervaren dat de match weg is en je weer als oud vuil aan de kant gegooid bent.
Ik kots ervan, en het wordt alleen maar erger.

Review: Pas eens een nieuwe mogelijkheid toe!!

Beste Nicole,

Dit zijn allemaal mannen die jou geliked hebben en tinder doet haar best om die toch met je te matchen. Met andere woorden, je krijgt gewoon een hele hoop aandacht wat jou toch een giga egoboost moet geven?!
Dus eigenlijk ga je hier nu liggen mekkeren dat je een hele hoop aandacht krijgt... Het is ook nooit goed bij jullie! Ik zou blij met wat aandacht, maar ja, ik ben een man met een gemiddeld uiterlijk, een berg normen en waarden, respect in zijn donder en zijn leven op orde, maar dat is allemaal niet interessant voor de heden ten daagse veeleisende vrouw.
Buiten dat begrijp ik niet dat je A, hier gaat liggen mekkeren, en B, dat je dan niet gewoon je profiel verwijdert!
Je mag zijn met al die aandacht op je 49e, want dan is het mooie er ook wel vanaf...

Review: Pas eens een nieuwe mogelijkheid toe!!

Precies de reactie die ik van een ‘dame‘ als jou verwachtte, gelijk de aanval in, ik heb heb geen normen en waarden, en nog wat van dat geblaat. Ik heb mijn punt duidelijk genoeg gemaakt, en ga nu weer verder met belangrijker zaken. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen en nog een fijne avond gewenst.