Reviews van deze auteur

Oplossing voor meeste problemen op Bulchat

Review over BullChat

Bullchat is gratis je betaald alleen 1 euro als je wilt adverteren op BullChat. Dit komt omdat je op 1 of andere manier op contactadvertentie plaatsen hebt gedrukt dat onder de knop staat waar je locatie aan kan tikken. Als je de volgende stappen volgt heb ik betalen voor Bullchat, niet kunnen inloggen of webcam niet werkt kunnen oplossen.
1. Zet je computer uit op de juiste manier uit wacht tien tellen zet hem weer aan en probeer weer in te logen.
2. Als jij naar Bullchat gaat via een link die je gemaakt hebt in je browser verwijder die dan en typ in de Url balk van je browser Bullchat.com en log in.
3. Als jij naar Bullchat gaat en er is al een profiel naam voor je ingevuld die je eerder hebt gebruikt maak dan een nieuwe en log in.
4. Reset of verwijder je browser en installeer hem op nieuw. 5. Als geen firefox gebruikt maar andere browser installeer firefox en probeer het daar mee.
6. Installeer een gratis vpn addon in firefox.
Op deze manier heb ik alle problemen die ik met Bullchat heb gehad op gelost.
En het is niet waar dat Bullchat bitcoins mint op jou computer want ik heb daar wat op gevonden en kreeg geen melding dat dat gebeurt toen ik inlogde.

Sterke punten
Er staan veel slechte reviews op internet over Bull. Maar het is de beste en veiligste chatsite die er is.
Omdat er niks word opgeslagen en bewaard,
1 van de weinige sites is waar je alles kan zeggen wat je wil omdat er geen mensen en computer gebruikt worden om alles te lezen wat je zegt .
Het 1 van de weinige site is waar je ip adres niet is te achterhalen.
Het 1 van de drukste chatsite in de wereld is.

Zwakke punten
Er zijn veel mensen die slechte bedoeling hebben op bull. Er zitten veel fakers op. Dat kan je goed voor komen door als je voor het eerst met iemand afspreekt dat doet op een plek waar veel mensen zijn om kennis te makken en nooit op een verlaten plek. Als je een date ontvangt voor dat hij weg gaat kijkt of je niks mist. En als je naar iemand toe gaat je geen waarde volle spullen of geld mee naar binnen moet nemen.
Je niet moet klikken op links die mensen je sturen. Je niet met mensen moet praten op een andere manier maar alleen op Bull. Je heel voorzichtig moet zijn op je privé gegevens. Ik al sinds begin van Bull er op zit en omdat ik deze regels gebruikte geen enkele slechte ervaring heb gehad. Als je je hier aan houd kan je een hoop plezier beleven. En heb op Bull veel vrienden erbij heb gekregen. En mijn partner heb ontmoet op Bull.

reacties: