Reviews van deze auteur

zet geen cam aan op Bullchat.

Review over BullChat

Heb gisteren een bericht op deze site gezet over de ervaringen op de site Bullchat maar heb totaal vergeten te vermelden dat je op Bullchat beter geen cam kan aanzetten. De reden hiervoor is dat bij ons de cam aan stond terwijl wij hem niet aan hadden gezet. Let tevens heel goed op je hebt zo allerlei virussen via deze site op je computer, wij hadden er ongeveer 3 in een maand tijd en wel best moeilijk op Apple computers. Met die virussen op je pc is de Bullchat site heel makkelijk te manipuleren, en zo komen ze alles van je te weten.

Sterke punten
Totaal geen.

Zwakke punten
zeer veel zeer slechte site.

zeer slechte site veel fake, aso, oplichting en afpersing

Review over BullChat

Bullchat is een zeer slechte site er zit bijna geen normaal persoon meer op of het is fake en aso volk veel zijn uit op je geld en spullen. Maar het kan nog erger en dan heb je kans te worden belaagd voor alles te worden uitgemaakt, opgelicht en afgezet en tevens kun je nog diverse virussen op je computer verwachten en de bedoeling hiervan is proberen op jou computer binnen te dringen in je prive afdeling. Ons is dit gebeurt en wij hebben zelf een advocaat er op gezet en aangifte gedaan wij hadden het idee dat de site hier zelf aan mee werkt. Bullchat is volgens mij een vieze corrupte site waar een stelletje aso figuren het voor het zeggen hebben.

Sterke punten
er zijn geen sterke punten niemand heeft respect voor een ander.

Zwakke punten
zeer veel, eigenlijk is de gehele Bullchat zwak.

Bullchat - zeer slechte site veel fake, aso oplichting en af

Review over BullChat

Bullchat zeer slechte site zeer veel aso volk en crimineel let goed op de site word door bepaalde personen gemanipuleerd u word opgelicht, afgeperst en er gaan de vreemdste verhalen over u rond. Bullchat is net de Fabeltjeskrant LET GOED OP wie u in huis haalt, voor je het weet mis je van alles en er zijn tevens personen die proberen virussen op je pc te zetten.

Sterke punten
weinig tot geen sterke punten.

Zwakke punten
Zeer slechte site.

reacties: