Reviews van deze auteur

net optijd gestopt! al dit soort sites zijn nep. (altijd)

Review over LangsWippen.nl

zie mijn eerdere review. van 29-04 martin

Sterke punten
slinkse manier van contact. te mooi om waar te zijn. kom uit een kleine stad en er waren twee vrouwen bij die ik nog nooit gezien heb hier. kan aan mij liggen hoor maar nee, deze dames wonen hier echt niet.

Zwakke punten
alle sites waar je per bericht voor betaald zijn per direct oplichters praktijken. google het maar eens. even een paar goed informatieve sites voor jullie.

http://www.internetdaters.nl

https://sexdating.reviews ( hier ff naar beneden scrollen dan krijg je een waslijst van fake sites)

reacties:

Review: Lijkt echt maar afspreken ho maar

zo blij dat ik eerst verder ben gaan onderzoeken of langswippen.nl nu wel echt is. was al belazerd op seksdatingnederland.nl nu ik dit allemaal lees weet ik gelukkig voordat ik er meer credits aan spendeer dat dit helaas ook nep is. wel jammer want het leek heel echt. hier wordt je niet gelijk dood gegooid met berichten van vrouwen maar doen ze het wat voorzichtiger. maar als je goed alles in de gaten houd zie je een patroon in tijdstippen. zelfs bij meerdere dames aangeven dat ik niet nog eens belazerd wilde worden met mijn uitleg en nog zeggen dat ze wel willen afpreken en dat ze het heel erg vinden dat ik nu geen vertrouwen meer in dit soort sites heb. al met al komt er niet 1 met een direct verzoek om af te spreken. kortom alles is nep en alleen maar bedoeld om geld te innen. kon zelf via Google niets slechts vinden over het bedrijf wat hier achter zit maar goed als je de site zelf google kom je hierop terecht. allen bedankt voor jullie respons. en heren, er is geen seks dating site die wel goed is. je moet de kroeg in gaan en je skills daar showen. of met 50 euro naar de hoeren gaan. al is dat niet mijn ding.